Falling Fantasy

FPM ProductBOT

Registered User
1012_bonfireworks_exclusive_collection_Falling_Fantasy_new_12_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Falling Fantasy[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]BonFireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Exclusive Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1012[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 79,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]3/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]40[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Red strobe with green falling leaves,
Brocade crown,
Blue star with red falling leaves,
Crackling willow[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 25/11/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Ik vergelijk dit soort cakes dan toch altijd een beetje met de Space Shooters van Wolff, schiet een salvo effecten en dan een salvo salutes.... Falling Leaves zal een duurder effect zijn maar wordt dan nog geen 79,95. Deze is voor mij dus echt te duur.

De cake zelf spreek me ook niet aan, falling leaves als schoon en sierlijk effect en erna weer knallen... (Falling Leaves van Crown blijft dan weer wel een toppertje)
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Spreekt me niet aan, maar jezusmina zegh! Ik denk dat dit de duurste I-shaped cake van NL is... Lesli had er 1 van 70 euro, maar 80 euro voor I-shaped? wat moeten de waaiers dan wel niet kosten?
 

Dennis010

Registered User
Ik zou wel eens een cake gevuld met 25 gram per shot in falling leaves willen zien. Maar dan ook alléén falling leaves. Ik vind de cakes die er nu zijn gewoon te weinig lading hebben om echt mooie falling leaves te creeeren die ook echt een behoorlijk eind dalen. Nu zijn ze bij alle cakes die ik ken na een meter of 5 al uit.

Over deze cake: Gouden effecten vind ik mooi, falling leaves zoals gezegd te kort "vallend" en tja....echt absurd geprijsd !
 

kaboom05

Registered User
Deze zag er vorig jaar op de china film top uit met name de lang brandende mooi gekleurde falling leaves vielen toen positief op.Heb toen ook overwogen om hem te kopen maar dit is toen afgeketst op de prijs.Wat ik hier nu zie is daar echt geen schim van...Nee it wordt hem zeker niet!!
 

trimbaard

Registered User
Gisteren gezien op de demo van Kuiper in Koekange. Dit is toch wel een dikke bak met lekkere dikke knallen. Alleen de prijs vind ik wat te hoog.
 

boozebelly

Registered User
...Alleen de prijs vind ik wat te hoog.

Heb je de dummy na afloop nog zien staan in de showroom? Dit is me een bakbeest van een cake zeg, echt een overdreven groot ding vergeleken met wat eruit komt. Dat verklaart ook meteen de prijs. Totaal Bon-onwaardig trouwens, eerst komen ze met al die scherp geprijsde, mooie compacte blokjes en dan ineens zo'n blok karton.
 

Michel_G

Moderator
Medewerker
Inderdaad een blok wat echt belachelijk groot is! Toen ik voor het eerst de dummy zag, stond ik echt even met verbazing te kijken, precies om de reden die boozebelly aangeeft: Bon staat juist bekend om mooie compacte blokjes met goede prijs en grote effecten (uit een relatief klein blokje) en dit past daar totaal niet in.

Was overigens wel een mooi en opvallend blok tijdens de demo, alleen de prijs moet je inderdaad maar even gauw vergeten.
 
Bovenaan