NIEUW PRODUCT 2020 Evo force one

joszie

Moderator
Medewerker
Ik vind die teasers prima.
En ik snap ook goed, dat jij/jullie kritisch naar zo'n nieuw artikel kijken, want het is immers wel waar je op afgerekend wordt als het artikel niet goed is.
Geduld, het schiet op, maar we mogen pas om 18:00 uur op 31-12 Force 1 aansteken.

-offtopic-
Niets mis met een teaser waarop je een paar beelden van je product laat zien alsmede deze aanprijst.
Echter als je een filmpje van meer dan 2 min. gaat maken waarvan de meeste tijd gebruikt wordt om het hele alfabet aan 'dit is het beste' te gebruiken dan sla je marketingtechnisch de plank gewoon mis.

-ontopic-
De beelden met effecten zien er wel enorm veelbelovend uit. Ben heel erg benieuwd naar deze box.
 

Z@P

Registered User
Kun je wel mee aankomen hoor, ziet er gewoon heel dik uit, mooi tempo ook. Af en toe dikke dahlia sterrer tussendoor ook mooi. Einde is wel een beetje vreemd, knip en ander geluid. Finale waardig en zal zeker dik zijn in de straat
 

GMP82

Zilveren Member
Denk dat er veel mensen bij van worden.
Ik vind wat we op film zien een fraai product. Voor mij echter teveel effecten die niet helemaal mijn smaak zijn en teveel salvo's die de sierlijkheid van een effect verstoren.

De prijs weten we nog niet, maar zal sowieso een dermate grote hap uit het budget nemen, dat ik dan liever 2--3 compounds geheel naar smaak zal aanschaffen.
 

joszie

Moderator
Medewerker
Heerlijk tempo box. Prachtig product. Geen gekke fratsen, gewoon doorblazen.
Prima bak voor degenen die gewoon 1x iets super groots willen hebben staan.
 

Baron van lunt zu sas

Registered User
Pracht van een knoeperd hoor, mocht ik iemand een reuzecompound moeten aanbevelen dan kan ik deze Prima noemen, prima opbouw en mooie finales.
per twee heb je wel wat ruimte nodig in je straat
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Prachtige compound. Mooie effecten en met veel variatie. Een prachtige opbouw naar een killende finale. Super.
Deze zal zeker zeer goed verkocht gaan worden.
 

The Passion

Registered User
Echt een superdikke bak. Jammer dat die alleen recht schiet.
staat voor 320,- bij www.vuurwerkstaffel.nl op de site.
Zal waarschijnlijk volgend jaar in de straat staan, tenzij ik nog een meevaller heb,
maar die zijn tegenwoordig zeldzaam.
 

ThunderBall

Registered User
Nou daar zijn we weer, na een grote teleurstelling afgelopen jaar is het toch weer gaan kriebelen dus we gaan het toch maar weer proberen, hopelijk geen vuurwerk verbod dit jaar!

Ik ben de laatste jaren vooral geïnteresseerd in de grote bakken, ik ben een beetje klaar met langdurig kleinere stukken afsteken, liever 1x iets aansteken en dan wat langer achter elkaar geweld uit de doos en klaar.

Mijn keus om uit te kiezen dit jaar zijn de; Pyro Papel, The Joker (Vuurwerk Totaal) en de EVO Force One (Evolution).

Het is de EVO Force One geworden, alleen al de naam vind ik goed gekozen verder begint ie met een fluit en dan een stamp salutes dus een echt intro, dan gaat ie verder met heel diverse effecten en tempo wisselingen vooral de spinners zijn erg fijn en de dragon balls zijn ook dik en dan aan het einde weer een finale met salutes en een brocade die dik is en blijft hangen, I love it!😍

Qua prijs is ie ook het netste, 4 compounds voor minder dan 100,- euro per stuk is gewoon netjes geprijsd, verder bijna 600 shots met een duur van rond de 4 minuten en hij is leverbaar hier in de buurt, dus dit gaat m worden!!

Dit wordt het enigste stuk vuurwerk 🧨 wat we zullen kopen dit jaar dus voor ons is het daarmee een goedkoop oud en nieuw met hoogstwaarschijnlijk een groots vuurwerk, uiteraard zullen we dit bakkie filmen.

grt.😎
 

Onze Partners

Bovenaan