• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Evening display Caballer/Ruggieri

Tony

Administrator
Medewerker
De avondshow van 8 oktober werd geschoten in de oude rivier bedding net als de shows die geschoten worden tijdens Fallas. Het symposium viel in 2003 samen met de 8 oktober viering want elk jaar is er op 8 oktober een grote show in Valencia ter gelegenheid van 1 of andere bevrijding.

De show werd in 2003 geschoten door Lacroix-Ruggieri en vincente Caballer .
Beide shows duurden best lang waardoor ik flink heb zitten knippen in de filmpjes.

2Symposium_2003_78_.JPG


2Symposium_2003_70_.JPG


Lacroix-Ruggieri

File : Mpeg [ Zip ]
Groot : 70.8Mb

Vicente Caballer

File : Mpeg [ Zip ]
Groot : 110Mb

Veel plezier
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Richardus

Registered User
Whahahaha! Ik heb net die van Caballer bekeken, en wat een grúwelijke finale!!! Ik stond sowieso al met m'n bek vol tanden door het prachtige spel met de candles, de opbouw is geweldig soms, en de mines tegen het eind die stuwend omhoog gaan waren ook geniaal. Prachtige in gecontroleerde vorm ontspattende time rain, en dan die horse tail (?, die vallende sluiers) die lekker laat nog even knallen... Maar dat aan het eind na 2 'klassieke' salute finales er gewoon nog een gedeelte met asociale mines, tails en dan overdonderende salutes volgt...zelfs de microfoon van de camera had het er geloof ik even moeilijk mee. :lol:
 

Richardus

Registered User
mweh, die van Ruggieri vind ik dan weer minder bijzonder. Er zitten wel indrukwekkende momenten in, maar dat is dan meer door hoeveelheid dan door bijzondere effecten of kleuren. Hoewel dat roze wel opvallend was.
 

Tony

Administrator
Medewerker
mweh, die van Ruggieri vind ik dan weer minder bijzonder. Er zitten wel indrukwekkende momenten in, maar dat is dan meer door hoeveelheid dan door bijzondere effecten of kleuren. Hoewel dat roze wel opvallend was.

Ze gebruikten in deze show veel spullen van Vicente Caballer zelf. In dat jaar werkte ze samen zodat Vicente zijn spullen ook in Frankrijk werden gekeurd. Of ze vandaag de dag nog samenwerken weet ik niet.
 
Bovenaan