MOVIE Espectáculo Pirotecnico - Pirotecnia Ricardo Caballer - Fallas 2018

Tony

Administrator
Medewerker
De Mascleta Aerial was ongekend goed. We kunnen allemaal een berg vuurwerk de lucht in jassen maar om met zoveel vuurwerk ook nog het ritme van een Mascleta krijgen is toch wel een dingetje. Het was een compleet feestje. Na afgelopen jaar (Mascleta Espolin) was de vraag hoe Ricasa die zou overtreffen maar blijkbaar heeft hij daar niet zo heel veel moeite mee.

@Iedereen, ik lees van een hoop mensen (vooral op FB) dat ze de Crida ook een keer mee moeten pakken. Vergeet aub niet da deze shows (24 Feb) los staan van de Crida. Het word langzamerhand wel een vast onderdeel van Fallas maar waar de Crida (Desperta, Mascleta, Opening bij de Torens) een zekerheidje is zijn deze shows dat niet. Amstel is degene die dit zo goed als wel organiseert en sponsort in samenwerking met..Maar ga er niet vanuit dat dit een vast onderdeel van het programma is. Boek daarom pas als je zeker weet dat Ricasa of anderen weer iets geks gaan doen.
 

Snokkie

Registered User
Wat was deze show geweldig, bizar, intens en enorm hard. Doordat we iets later waren hadden we geen volledig vrij zicht en heb ik de letters pas op de films gezien maar het geluid was fantastisch. Prachtige opbouw met continue de zware salutes er door heen, het klonk en voelde echt als een Mascleta. Dat de rechter Terremoto te vroeg ging was jammer maar niet gek met de enorme berg vuurwerk die er voor langs ging. De 100 grams truenos waren ge-wel-dig hard en lieten de trommelvliezen dansen!

Voor mijn zoons de eerste kennismaking met het vuurwerk in Valencia....en het virus is overgeslagen! Ricasa heeft weer een prachtig en krachtig visitekaartje afgegeven!
 
Bovenaan