Ergernis over vroeg vuurwerk in dorpen van gemeente Woensdrecht

Tony

Administrator
Medewerker
WOENSDRECHT - De laatste weken wordt er flink met vuurwerk geknald in de gemeente Woensdrecht. Raadslid John Mathijssen van AKT en CDA-fractieleider Ad Pijnen wilden donderdagavond tijdens een opinieraadsvergadering van burgemeester Steven Adriaansen weten of er gehandhaafd wordt tegen de overlast.

,,Er zitten heel harde knallen tussen waar mensen van schrikken en huisdieren door van slag raken”, vertelde Pijnen. Mathijssen vertelde dat de overlast van te vroeg afsteken van vuurwerk dit jaar veel groter is dan de voorgaande jaren. Het probleem is bij Adriaansen bekend. ,,De politie houdt extra toezicht maar het is moeilijk om de daders te lokaliseren.”
Hij vindt het jammer dat er maar weinig aangifte gedaan wordt van de overlast. ,,Als men dat wel doet kan de politie een patroon ontdekken en is het makkelijker om de vuurwerkvandalen in de kraag te vatten. Melding maken bij de Servicelijn kan ook.”

Bron: https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/ergernis-over-vroeg-vuurwerk-in-dorpen-van-gemeente-woensdrecht~a99c3fe6/
 

britain

Registered User
Je zou eigenlijk massaal bij iedereen een briefje door de bus willen doen met daarop de melding: de harde knallen betreft illegaal vuurwerk en heeft niet met consumenten vuurwerk te maken. Waarvan akte.
 

joszie

Moderator
Medewerker
Servicelijn?? Dat is hopelijk toch niet de naam voor meld misdaad anoniem?

Het is weer de tijd van het jaar dat iedere knal breed uitgemeten moet worden in de media. Kan iemand er aub voor zorgen dat er eens een bericht geplaatst wordt waarin melding wordt gedaan van GEEN knallen? Er wordt altijd gedaan alsof hetop sommige plekken al maanden oorlog is, maar de plaatsen waar gewoon helemaal niets gebeurd zijn vele malen groter.
 

Onze Partners

Bovenaan