• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Enschede 28-10-2012

mickeyzegtboem

Registered User
Show ten afsluiting van de kermis in het volkspark in Enschede.
Geschoten door Dream Fireworks.
Frits en Jolanda (en de rest van de crew) bedankt voor het mooie filmplekje!

 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Thanks voor de film Michel! Kleuren van de films van je nieuwe camera worden steeds beter en beter!

Was weer een leuk en vermakelijk showtje met producten die je niet vaak in kermisshowtjes voorbij ziet komen! (mooie singleshots met tails, dikke mines, berg mooie (fluit)candles, digitale knallers en mascleta lijnen) Het helicoptertje blijft helemaal origineel!

Af en toe lekker door rammen met wat 'opgefokte' cakes als afsluiter van een 'beeld'. Ook de mascleta lijnen evenals de digitale knallers/truenos zijn erg lekker om te horen en te voelen, ook op een open veld. Met name de digitale knallers hebben echt goede knal maar wat echt op valt zijn de bizar felle flitsen die er vanaf komen, heerlijk!

Zeker het 2de single shot/stepperbeeldje met de tails in opbouwend tempo was erg lekker/goed!

En de afsluiter met knalcakes met ADHD was een beste, was een hoop geweld! Kortom lekker agressief showtje met mooie producten! (Vond trouwens een hoop Bonfireworks cakes stukken beter uit de verf komen dan bij afgelopen winkeliersdemo, positieve ontwikkeling dus!)

Churros na afloop op de kermis, waren ook erg goed te doen, waarvoor nogmaals dank Michel!
 
Laatst bewerkt:

DioR

Registered User
Dat deze show zo weinig reacties heeft snap ik niet! Misschien dat hij daarom niet bij mij is opgevallen, want ik was er pas van op de hoogte toen ik een compilatie van Dreamfireworks zag. Het is naar mijn mening een goede show met prachtige producten! Heerlijke rauwe fluiters, lekkere vette tails en kneiterharde explosies passeren de revu. Helaas heb ik deze show op film moeten zien. Achteraf had ik hem heel graag live mee willen maken!
 

Onze Partners

Bovenaan