Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Eagle Glitter Master - Nieuw 2018

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
35.667
Leuk bevonden
30.347
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#1

Artikelnaam: Eagle Glitter Master
Artikelnummer: 598
Aantal schoten: 192
Kruitgewicht: 1536 gram
Collectie: Blue Eagle Fireworks
Prijsindicatie:
Online Prijs:
Omschrijving: De drie hoofd effecten zijn felle glitters, heftige crackling en gouden regen in diverse kleurvarianten dit alles in salvo's afgevuurd, succes verzekerd!
 
Laatst bewerkt:

Red Eagle

Registered User
Berichten
1.385
Leuk bevonden
11
Locatie
Drenthe
#4
Dealer in de buurt verkoopt enkele compounds van deze dealer.
Vind dit toch een mooie cake (op film)
Maar goed films zijn wel vaker mooier dan het origineel.
Iemand deze ergens live gezien?
 

Michel_G

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
2.551
Leuk bevonden
233
#5
Ik kan begrijpen dat deze box je aanspreekt, met zo'n naam! :p (sorry voor de flauwe grap wat betreft jouw username en de naam van dit product!)

Maar aangezien er nog maar enkele winkeliersdemo's zijn geweest, denk ik dat deze alleen nog te zien is geweest bij de Cafferata dealer demo. (aangezien dit een nieuwe compound is.)

Zal hopelijk de komende weken nog wel wat beeldmateriaal van verschijnen. Heb nog niet veel demo's op de lijst zien staan, met Caff. spul, maar misschien dat hij bij de demo van Quartel (a.s. zaterdag) wordt geschoten?!? (heb niet gekeken of hij daar in het assortiment zit overigens)
 

Onze Partners

Bovenaan