Dutch and fireworks

GMP82

Bronzen Member
Je vergeet dat we ook nog de hele dag legaal op een hoer liggen. Met een tulp in onze reet.

Oh, en:

Nederland = Amsterdam toch?
 

joszie

Moderator
Medewerker
Voor een echt intense jaarwisseling kan men beter naar IJsland (Reykjavik) gaan.

Zulke onzinnige filmpjes altijd van buitenlandse studenten die iets 'typisch' Nederlands vieren/ meemaken
 

Schuim

Registered User
Aaah, dat filmpje, ik struikelde er over in een periode dat we al genoeg negatieve shit over onze liefhebberij hadden heen gekregen.
Om die reden toen ook maar niet gepost want wat de fuck is dat een geknipt filmpje zeg.. stemmingmakerij eerste klas.

Verhalen gebaseerd op desinformatie, waarschijnlijk aangewakkerd door de interviewer, en de mensen komen duidelijk uit "een bepaalde" regio in het land.
Ik kom voor mijn werk bij heel veel mensen over de vloer, en daar zijn er behoorlijk wat Expat of nieuwe inwoners van. En geloof me op mijn woord.
Dit is niet wat het merendeel er van denkt, en als ze het negatief hebben ervaren, is het puur omdat ze niet weten wat er gebeurd (en dat is bij veel feestdagen en tradities zo). Ik vind het echt een schande wat deze man hier neerzet.
Maar kijk de rest van zijn filmpjes maar is, allemaal een zelfde soort insteek gedreven op sensatie.

Fun Fact: in bijvoorbeeld Valencia zie je het ook dat er door de buitenlanders een heleboel niet word begrepen. Zoals de demonstraties op 9 oktober, of hebben ze niet door dat ze of de rest van de omgeving vrij heeft.
 

flutsjah

Nieuwe Member
Ik snap de problemen eigenlijk niet zo bij dit filmpje, merendeel van de mensen zeggen dat ze het vuurwerk mooi vinden en ons enthousiasme eromheen. Een paar, vooral dames, geven aan dat ze het teveel lawaai vinden en balen dat de honden er last van hebben. Op straat is het ook zo dat 13-jarige jongens vuurwerk rondgooien en iedereen met zijn cakes op straat staat. Volgens mij is hier best een balans tussen positieve en negatieve geluiden, ook zoals nederlanders er zelf tegenaan kijken. Het lijkt wel alsof élk negatief geluid hier op totale onbegrip stuit, dat vind ik best bijzonder. Zoveel mensen zoveel meningen toch? Ik vind het niet echt sensationeel gebracht eerlijk gezegd.
 

Sweet Laker

Registered User
Heerlijk, eindelijk weer eens een ouderwets goede sloop,.. uhm stookvideo!! :ROFLMAO: Plezier, drama, oplossingen en vooral genieten hahaha

Alleen dat stukje "healthy debate" klopt niet helemaal geloof ik. Happy New Year! ūü•≥
 

Onze Partners

Bovenaan