Dode door vuurwerkongeluk in limburg

AWG

Registered User
https://www.ad.nl/binnenland/dode-door-vuurwerkongeluk-in-tuin-in-limburg-tragisch~a0df84d8/


Het vuurwerk ontplofte rond 20.35 uur in een tuin aan de Rutjensstraat. Daarna werd ook een traumahelikopter opgeroepen naar de plaats in midden-Limburg, nabij de grens met België.
Het slachtoffer overleed ter plaatse, aldus een woordvoerster van de politie. Zij kon nog niet zeggen of het om een man, een vrouw of een kind gaat. Ook is niet bekend om wat voor vuurwerk het gaat. De politie doet onderzoek en komt later met meer informatie.

De burgemeester van de gemeente Leudal, Désirée Schmalschläger, reageert op het voorval via X, voorheen Twitter: ‘Opgeschrikt door het tragische ongeval met vuurwerk in Neeritter vanavond. Mijn medeleven gaat uit naar familie en vrienden.’
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
wat een treurigheid toch ook.:(
 

Z@P

Registered User
Zeer tragisch dit. Elk jaar weer.

Zag op dumpert ook iemand bezig met een shell, ging niet af dus even kijken en hoofdje erboven, toen ging die wel plots af, 2 kinderen erbij die alles zagen, papa lag op de grond, buisje ook zo losjes in een struikje plaatsen. Tja sommige lui.
Ook wel weer een reminder, let op wat andere doen want daar maak ik me om 12uur nog het meeste druk om altijd.
 

petertje23

Registered User
Wat een verschrikkelijk nieuws, dit is nooit leuk!

Hopelijk wordt er snel duidelijk of het daadwerkelijk vuurwerk was of mogelijk "iets anders" ? {Shells reken ik niet meer onder vuurwerk bijvoorbeeld}
 

Schuim

Moderator
Medewerker
De politie stopt met onderzoek, was er vandaag in het nieuws. Ze hielden het op een noodlottig ongeval.. Dus niet wat.. Nouja, dan weten ze het wel, maar ze gaan niet melden.
Ik heb dit met een aantal onderzoeken (andere situaties) de afgelopen jaren meegemaakt en van dichtbij zien voorbij komen. En dan is het vaak beter om de waarheid te "verbergen".
Ga er maar van uit dat we het in de nabeschouwing te horen krijgen, nu komt het ze gewoon goed uit.
 
  • Sad
Reactions: AWG
Bovenaan