DEFQON.1 Pyrobox

Richardus

Registered User
Die waaiers zijn bloedmooi, enkele i-shape cake ook. Mogen van mij wat los verkrijgbaar komen, de vraagprijs van 350 vvk, 400 folder en 500 winkel zijn mij te gortig. Een fan zal blij zijn met het goodie pakketje erbij, me dunkt. Ik heb nog nooit van dat hele Defqon gehoord, maar ik ben dan ook niet van die soort muziek, een ander heeft weer niet van het door mij geliefde Roadburn festival gehoord dus tja...elk z'n eigen hè.
 
Laatst bewerkt:

stefantvs

Administrator
Medewerker
Die waaiers zijn bloedmooi, enkel i-shape cake ook. Mogen van mij wat los verkrijgbaar komen, de vraagprijs van 350 vvk, 400 folder en 500 winkel zijn mij te gortig. Een fan zal blij zijn met het goodie pakketje erbij, me dunkt. Ik heb nog nooit van dat hele Defqon gehoord, maar ik ben dan ook niet van die soort muziek, een ander heeft weer niet van het door mij geliefde Roadburn festival gehoord dus tja...elk z'n eigen hè.
voor het idee ;-)

 

bridge

Bronzen Member
Zitten drie hele fraaie speciale cakes in dit pakket (rainbow, crackling tailbak en die violet spider). De andere 5 zijn dan weer niks bijzonders. Maar de vraag, heeft nog niemand deze live gezien?
 

Koetje

Registered User
Er zitten een paar mooie bij maar die pauzes tussen de cakes zijn echt belachelijk lang. En sowieso imo flink overpriced deze bak. Als ie mooi zou doorlopen zou ik hier max 200 voor neerleggen.
 

Z@P

Registered User
de violet spider doet t ook goed wel. Zou als losse cake zeker een hardloper zijn.
Mee eens is ook mijn favoriet, al komt hij wel wat minder dik over als op het promo filmpje, kan ook met de wind en kwaliteit video te maken hebben. Ik vind het een heel mooi effect
 
Bovenaan