DEFQON.1 PYROBOX !

Richardus

Registered User
Die waaiers zijn bloedmooi, enkele i-shape cake ook. Mogen van mij wat los verkrijgbaar komen, de vraagprijs van 350 vvk, 400 folder en 500 winkel zijn mij te gortig. Een fan zal blij zijn met het goodie pakketje erbij, me dunkt. Ik heb nog nooit van dat hele Defqon gehoord, maar ik ben dan ook niet van die soort muziek, een ander heeft weer niet van het door mij geliefde Roadburn festival gehoord dus tja...elk z'n eigen hè.
 
Laatst bewerkt:

stefantvs

Administrator
Medewerker
Die waaiers zijn bloedmooi, enkel i-shape cake ook. Mogen van mij wat los verkrijgbaar komen, de vraagprijs van 350 vvk, 400 folder en 500 winkel zijn mij te gortig. Een fan zal blij zijn met het goodie pakketje erbij, me dunkt. Ik heb nog nooit van dat hele Defqon gehoord, maar ik ben dan ook niet van die soort muziek, een ander heeft weer niet van het door mij geliefde Roadburn festival gehoord dus tja...elk z'n eigen hè.
voor het idee ;-)

 

bridge

Bronzen Member
Zitten drie hele fraaie speciale cakes in dit pakket (rainbow, crackling tailbak en die violet spider). De andere 5 zijn dan weer niks bijzonders. Maar de vraag, heeft nog niemand deze live gezien?
 
Bovenaan