De Show van 00.00uur - NYE 2011/2012

Tony

Administrator
Medewerker
Echt een lijpe show, weet niet wat jullie allemaal afschieten maar het word elk jaar gekker en harder. echt super
kijk nu al weer uit naar volgend jaar.
Terwijl er zeker 25% en misschien wel meer minder aan cakes stond dan de voorgaande jaren. De jongens vonden het zelf wat magertjes. En als ik eerlijk bent staan er in de show niet de beste spullen die ik heb op de finale na dan want daar zitten de black suprise, Space shooters, MayDay, Fire Emblem, Whistling Night en de Secret Salutes in.
 

F16

FPM Fotograaf & Filmer
Er mag dan wel 25% minder staan als voorgaande jaren, toch blijft het een spektakel om te zien. Weer volop genieten!
 

jetztgehtslos

Registered
Heel apart showtje. Er zitten zeker producten in die ik zelf niet snel zou kiezen, maar die binnen deze context zeer leuk uitvallen. De Wasp en Falling Leaves optimaal benut binnen de show. Mayday en als afsluiter de Secret Salute waren uiteraard zeer herkenbaar.
Leukste vond ik de inzet van Fire Emblem voordat de finale begon. Die had ik niet verwacht op zo'n moment, omdat de spinning tails gevolgd door de boeketten mooi zijn, maar niet het hardste. Hierdoor werd het contrast met de finale wel weer wat groter, waardoor de finale weer indrukwekkender is geworden.

Leuke inzet van producten en verassende variaties. Leuk gedaan mannen!
 

USRRobiwan

Registered User
Ik sluit mijzelf bij mijn voorganger aan. Bijzondere combinatie van producten, heel leuk om al die verschillende fluiters achter elkaar te zien. Netjes gedaan mannen!
 

vincer

Registered User
Het is weer een overweldigende show geworden, net als voorgaande jaren.
Prima showtje met een hoop variatie wat toch ook weer goed op elkaar aansluit.

Het is weer een toppertje!
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik ben eigenlijk wel benieuwd welke producten het een bijzondere combinatie maken?
 

edje30

Registered User
WOOOOOOOOOOOOOW toon ik heb weer met open bek zitten kijken vooral die Secret salutes wat een geweld ik heb hem ook als laatste in mijn show geschoten hij overtrof ALLE verwachtingen wat een GEWELD Complimenten :surprised::lub:
 

smilli

FPM Filmer
Medewerker
Deze show over het hoofd gezien maar wat een spektakel weer hoor, lekker door geramd met leuke combinaties. Mijn complimenten jongens:smiling:
 

white thunder

Registered User
:hehe!:Heerlijk om deze sfeerbeelden te zien,van een show met hele mooie kleuren en een lekker tempo dr in,goed gedaan hoor mannen:happy:,petje af!
 

nitraat12

Registered User
Even een bump van dit topic eigenlijk.

Wat een geweldige show heb je daar neergezet! Hier haal ik zeker weer inspiratie uit voor mijn eigen show die ik wil schieten dit jaar! :D
 

funkie x

Registered User
GEWELDIG! dit vind ik tot nu toe toch wel de beste/heftigste show van de oud en nieuw shows.
en voor mij is de silver salute finale voor mijn shows verleden tijd want die worden vervangen door de secret salute's.
wat een geweld de secret salute's zeg! top prestatie weer !
 

looneytunie

Registered User
Zodeknetter he. Heb hem vlak na de jaarwisseling al eens gezien maar Sinterklaas is voorbij, dus laat die kriebels maar komen! En die zijn er na deze film!

Ben benieuwd wat jullie dit jaar neer gaan zetten, maar met een beetje promotie staan jullie volgend jaar op de Erasmusbrug of het publiek daarvan bij jullie in de straat!
 

Onze Partners

Bovenaan