De Knalknapen & Friends.

Baskali

Moderator
Medewerker
Las Fallas 2020

Jammer genoeg weten we allemaal hoe het in de soep is gelopen dit jaar. Daarom heb ik even gewacht om toch nog mijn ervaring te delen met jullie omtrent de eerste paar dagen in het o zo fijne Valencia.

5 Maart ging het wekkertje vroeg om zo een paar volle dagen mee te pakken. Eenmaal toen we in het vliegtuig zaten kregen we de mededeling dat de vlucht vertraging had opgelopen. Zit je dan met je goeie gedrag, mooi de tijd om nog even alle mascletas van de dagen er voor te bewonderen. Aangekomen in Valencia tijd om even snel te lunchen en richting het plein te gaan. Het waaide vrij fors bij aankomst waardoor ik eigenlijk dag dat die afgeblazen zou worden, maar gelukkig was dit niet het verhaal. 13:50uur de eerste Salute "Jaa Jaa bijna " zijden me pa en ik tegen elkaar. Eindelijk was het moment daar de eerste mascleta van Fallas 2020 die ik zelf mocht bewonderen. En wat was dit weer een kippenvel moment ! door de dagen heen hebben we aardig wat showtjes mogen bewonderen met als hoogte punt op Zaterdag 5 shows waar van 4 op beeld. Ik wens jullie veel plezier met de beelden !







Op de laatste dag stond er nog 1 mascleta op het programma, deze heb ik heerlijk met een pilsje bekeken !

77BBECCE-97D4-4603-836B-04DDA1E30C38.jpeg
 
Laatst bewerkt:

stefantvs

Administrator
Medewerker
ik mis die trailer films wel hoor. weet nog wel een paar jaar terug dat er hele contests werden gehouden ♥
Helaas tijden veranderen zullen we maar denken ;-)
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Fireball - Funke

Bij het ophalen er van erg verkeken op de groten hier van en het gewicht haha.
De doos zelf al was erg intressant met het mooie label een puur genot voor het oog.
Jammer genoeg zaten er een paar boekketen bij die niet hellemaal tot hun recht kwamen, al met al een fijne box met een goed einden.

 

Baskali

Moderator
Medewerker
Funke - Bengalfeuer mix

toen ik het productie filmpje zag was ik gelijk verliefd er op geworden. En dat bleek ook terecht te zijn, want wat een helderen kleuren zijn het 😍

 

Baskali

Moderator
Medewerker
Crackling sky - Vuurwerktotaal

Leuke mee pakker bij Vuurwerkland steenbergen, en wat een sfeer gaven de crackling wolkjes overdag.

Blue Thunder - Argento

Dit product stond te koop voor €2.50 als ik het me goed kan heugen, en voor dat geld een erg leuk potje om weg te stoken.
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Dragon Box3 - Evolution Fireworks

deze box sprong in de jaarwisseling van 2018/2019 er uit en vooral door de laatste cake wat een klappen waren dat.
Hier door was de keuze snel gemaakt om te kijken of we nog een 2018 Batch konden scoren, en gelukkig was dat gelukt ! Blijft een mooi bakkie met leuke effecten er in , zeker een aanrader.

 
Bovenaan