De Knalknapen & Friends.

Baskali

Moderator
Medewerker
Oud en Nieuw 2019 -2020

Ja Ja we zijn weer een jaartje veder en zo ook een oud en Nieuw, helaas is er nu al veel bombarie geweest aan het begin van 2020 omtrent onze hobby. Daarom is het tijd voor wat leuks ! Hierbij de oud en nieuw beleving van De Knalknapen.

27 December om 22:15 werd er aan gebeld, de vreugde straalde er al af toen ik de deur open maakte het is weer zo ver !
We stapte even later in de wagen op naar Steenbergen eenmaal aangekomen waren er een hoop de zelfde gezichten als vorig jaar.
Na gewacht te hebben ging de rol luiken open om twaalf uur en we gingen naar binnen, eenmaal binnen duurde het even voordat we aan de beurt waren. Dan maar andermans bestellingen bekijken, hummer cakes in grote getalen (dat kan maar 1 ding betekenen showtje schieten). Na het genieten van andermans bestellingen werd onze bestelling omgeroepen, Na alles gecontroleerd te hebben was het tijd om naar huis te gaan. Eenmaal thuis alles binnen gezet en tijd om te slapen. Je raad het al het slapen ging moeizaam, het weg dromen over het vuurwerk was veel ste fijn haha. Daar ging de wekker weer na een paar uurtjes slaap stapte we auto in richting Piroshop Arentz. Onderweg was er een zeer mooie zonsopgang in combinatie met de witten velden gaf extra de kriebels. Na een rit kwamen we aan bij arentz met toe val kwam ik forum lid "Gupje " tegen die ik eerder het jaar heb leren kennen, even gezellig bij gepraat. Na wat gewacht kwam daar onze bestelling ,na het controleren van de bestelling miste ik wat dingen. Deze producten aangegeven en binnen een paar minuten stond het voor onze neus. Tijd om weer veder te karren naar Pyro-depot met wat ouwe hardstyle plaaten op en broodjes ei gebakken, was de rit zo voorbij. Na dat we de auto hadden gepakeerd was het tijd om de bestelling af te halen, helaas lag het systeem er uit bij depot en was het een zooitje. We besloten om een broodje in de buurt te eten en even de tijd te doden om ze zo de tijd te geven om de bestelling compleet te maken. Na dat we een lekker bak koffie en een broodje op hadden en een hoop gelach, gingen we langzaam weer die kant op. En ja ja alles was geregeld, tijd om in te laden ! En weer door een bestelling van Posthandel ophalen met mooie producten van Argento, het was even zoeken en een gezeur met de locatie om het op te halen maar gelukkig stond daar onze bestelling. Alles in de auto gepropt door na de laatste winkel om een doos op te halen die je maar 1 keer koopt, De Fireball van Funke. Ook deze stond klaar en wat een joekel was dit zeg ! Tijd om eindelijk naar huis te gaan.

Zondag de dag dat ik had in gepland om foto's en filmpjes te maken van de producten, zo hier bij wat foto's.
View media item 3373
View media item 3374
View media item 3377
View media item 3375
Maandag ochtend stond ik weer vroeg naast me nest met de kriebels door me lijf. Snel de auto in gestapt om richting Jean-Paul_* te gaan om weer een dagje te shoppen. De eerste bestelling was bij vuurwerkmagezijn7kamp het was er erg rustig en hadden het zo. We liepen mooi voor op plan en besloten om een bakkie bij me pa te gaan doen om de tijd even te doden en wat vuurwerk op te pikken. Stiekem zat ik de tijd weg te kijken om richting Top vuurwerk Breda te gaan. Eenmaal binnen even gezellig staan babbelen en nog even rond gekeken in de show room. Bestellings bonnen ingeleverd en nog wat besteld, door naar de afhaalbalie. En daar was onze bestelling met een mooie 100K rol die we gratis bij de bestelling kregen.
De rest van de dag mooi de tijd genomen om door te lonten en alles klaar te maken.

D-Day
Zo als ieder jaar stond ik alweer vroeg wortels te schieten, na wat trossen te hebben weg geschoten. Ging daar om half 10 de bel en kwamen we gezellig samen om zo de dag mooi in te luiden. Na wat kleine dingetjes te hebben gestookt was het tijd om door te gaan. Op locatie hebben we even heerlijk overdag gestookt met zeer mooie producten.

View media item 3376
Eind van de middag begon het dicht te trekken, en het zal toch niet zo jaar worden. Het duurde even maar om 19:00 begon het wat open te trekken en dit was later hellemaal weg. De buur jongetjes waren ook thuis en die hadden het hellemaal naar hun zin. Voor het eerst dat ik het in me straat ging vieren en wat was dat gezellig. Heel de avond heerlijk kunnen stoken en me gang kunnen gaan beter kan je het niet hebben !

View media item 3378
View media item 3380
View media item 3379
Eind van de avond kreeg ik het compliment van de buren dat ik gezelligheid in de straat heb gebracht en ze een werelds oud en nieuw hebben gehad.
De volgende dag was het tijd om te vegen en gelukkig kwamen de buren helpen en zo was het ook snel gepiept.

View media item 3381
Al met al weer een top editie en de beelden hier van zal ik door het jaar heen posten, wel heb ik alvast de compilatie !!

 

maartenvincent

Registered User
Ik had hem zelf ook, zal de film nog online gooien, stond er zelf verbaasd van. Wat een klappen.
Die van mij had wel wat haast (batch 2018 overigens), was in iets meer dan een minuut weg, is niet verkeerd doorgelont of zo :)
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Ultimate Redemption - Surex

Als je van knalcakes houd is dit echt een aanrader !


Neon maroon - Vuurwerkmania

Helaas klopte de inhoud niet hellemaal maar dat neemt niet weg dat het een leuk bakkie is.

 

Baskali

Moderator
Medewerker
Projectjeeeee

eind December toch nog besloten een klein projectje te doen, want het begon toch te jeuken.

20x evo tails (10
Black hornet (blijven staan)
Wicked whistel
Crackling-X
Special 4
Underbomber
2x tornado 10sec
3x devil scream (blijven staan)
Tornado 1sec

 
Bovenaan