De eerste wedstrijden!

Tony

Administrator
Medewerker
Het WK is dan eindelijk begonnen en gisteren mocht Brazilië laten zien hoe je moet voetballen. Maar als ik eerlijk bent vond ik ze helemaal niet zo goed en hadden ze zelfs een beetje mazzel. Dit was een wedstrijd die zomaar anders had kunnen aflopen. Mensen hebben het nu al over Ned-Bra mochten we de poule overleven en dat dan onze uitschakeling zou betekenen maar ik geloof er helemaal niets van.

VIVA HOLANDA!

stefantvs

Medewerker
Whoooop vanavond gaat het pas echt los , heb er zin in ! :)
Jammer van de blunders van gisteravond...... Kroatië had gewoon deze wedstrijd moeten winnen !

boozebelly

Registered User
De Kroaten zijn flink verneukt gisteren. Onterechte strafschop tegen en onterecht een doelpunt afgekeurd. Maar goed, die klungel van een scheids heeft mij toch nog aan 2 puntjes geholpen in de poule :hehe!:

bridge

Bronzen Member
Het was gisteren een grote schande. Neymar ten onrechte geen vuurrood. belachelijke penalty en doelpunt volslagen onterecht afgekeurd. Dat er omkoopschandalen spelen is me al heel lang bekend, maar dit lag er wel erg dik op.

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Yup, tenenkrommend slecht gefloten gisteren.
Neymar had er inderdaad uit gemoeten.
Had dit al wel zien aankomen helaas, al is Kroatie gewoon even sterk als Brazilie...
:sad:

MichelAngelo

Ongelofelijk hoe een wedstrijd kan kantelen. Eerste helft heb je eigenlijk niks te vertellen en was het niet best. De tweede helft heeft Spanje poep in de broek en lukt hun niks meer. Oranje krijgt vleugels met een heel gevaarlijke Robben. Beetje hulp van de scheids bij de 3-1 en hulp van hun keeper bij de 4-1 en je krijgt een onwerkelijke uitslag.

We moeten wel uitkijken nou niet ineens de polonaise te gaan lopen denk ik. We zijn immers nog steeds afhankelijk van de grillen van drie spelers.

Tony

Medewerker

De penalty die Spanje kreeg kwam ook van Sinterklaas. Dus die twee momenten moet je tegen elkaar afstrepen.
Ik heb nu een hoop boze Spaanse vrienden op Facebook want ik kon het gisteren niet laten om even compleet los te gaan..Ik hoop maar gewoon dat we de volgende twee wedstrijden ook winnen en eerste van de poule worden want anders denk ik dat ze mijn Facebook pagina compleet gaan slopen.

Moontan

Moderator
Medewerker
Wat een historische avond. Een avond om nooit meer te vergeten.
En wat ik persoonlijk het allermooiste van de wedstrijd vond is dat Nederland na de 2-1 is doorgegaan.
Normaal trekken we ons terug bij zo,n stand en gaan we weer verdedigen.
De 1-1 van van Persie was een juweeltje