Darkraver

FPM ProductBOT

Registered User
Darkraver

681_Lesli_Sensations_Darkraver100s_NewLabel_2014_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Darkraver [/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]SensationS[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]681[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 59,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]420 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]100[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]100 schots thundercake. Maximale vulling van 500 gram geven power aan dit artikel. Effecten in zilveren glitters en zware burstknallen met groene sterren. Prachtige heldere kleuren en enorme harde knallen!
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/12/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

gietjo

Registered User
Deze heeft wel iets weg van de "Jumpshot" maar vindt de jumpshot wel vele malen beter om dat die salvo's van 5 schiet met mooiere effecten, terwijl de "darkraver" volgens mij salvo's van 10 schiet.

 
Laatst bewerkt:

Jean Cross

Registered User
Deze IS hetzelfde als de Jumpshot en ook dezelfde als de Kwelgeest... Allemaal in een ander jasje zodat deze geweldige cake voor iedereen beschikbaar is ;)

Maar hij schiet ook gewoon in salvo's van 5: Check it out
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Deze cake was mij totaal onbekend .
Tot dat ik hem afgelopen Zondag in Rijswijk bij T'Haantje voorbij zag komen.....even een kruisje bij het artikel gezet.
vond hem Zeer goed voor 4,2 gram per tube !
 
Bovenaan