Cyclone Thunder King

FPM ProductBOT

Registered User
Cafferata - Cyclone Thunder King.png

Meer info over Cyclone Thunder King:
Importeur:
Cafferata Vuurwerk
Collectie: ShowTime
Artikelnummer: 5042
Advies verkoopprijs: € 44,99
Oude prijzen:
Netto kruitgewicht:
500 gram
Aantal schoten: 140
Kaliber:
Tijdsduur:
30 sec
Schietrichting: I-shape
Bruto gewicht: 7,39 kg
Karton eenheid: 4/1
Effect beschrijving:

140 schots cake, schiet in een paar seconden zijn volledige lading de lucht in. Spektakel!


 

Roeland FPM

FPM Filmer
Blijven ook geweldige knalcake's dit, deze werd ook al eerder gebruikt in finale's van Cafferata. Kost wel 75,- maar met meerdere tegelijk is die echt heel HARD. Een bak is ook meer dan voldoende maar het is toch wel kicken als je deze met meerdere tegelijk schiet.

Het is nog een beetje onduidelijk hoeveel shots deze cake heeft, ik heb de dummy hiervan bekeken en daar stond 140shots op. Maar velen hebben gehoord dat deze zoals in de beginpost 150shots heeft. Ondanks dat blijft hij sowieso super!:nuts:
 

shinji

Moderator
Medewerker
Je kan mij niet wijs maken dat zo'n cake niet met alleen maar knallen zonder sterren te maken is. Deze laat ik dit jaar links liggen, maar heren vuurwerkimporteurs: DOE JE WERK EN GA ERVOOR
 
Laatst bewerkt:

Tony

Administrator
Medewerker
Sommige weten niet precies hoe of willen het risico niet nemen door de grens op te zoeken. Maar jah, een grens is er niet voor niks lijkt me. Alles goed om er tegenaan te lopen zolang je er maar niet over heen gaat.
 

Bomber68

Registered User
Blijkbaar is dit een all-at-once cake geworden. Twee cakes tegelijk. Dus ik vermoed dat het filmpje de drie à vier duurste seconden uit mijn leven opgenomen heeft... Maar wat een geweld en wat een lawaai. Heerlijk!
 
Bovenaan