Crystal Big Platina

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Crystal Big Platina [/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Cafferata Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Crystal Exclusive[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]4045[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 379[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]4000 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]1/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]222[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]222 schots vario cake met tubes van 15, 25 en 50 gram met verschillende afvuurrichtingen en stijghoogtes met een diversiteit aan kleuren en effecten afgewisseld met mines en harde knallen
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 20/09/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Roeland FPM

FPM Filmer
Die grote tubes lijken mij 50grams (2 inch)
Iemand die meer weet dan wat er op de poster staat?
Ik vermoed tot 25gram, lijkt mij dat ze anders wel onderaan de poster hadden vermelden TOT 50 gram per tube. Verkoopt natuurlijks iets beter hehe.. Heb het even bij een kennis nagevraagd maar weet niet zeker of hij die info al heeft.
 

bluebear

Registered User
vind hem wel wat prijzig met 47,5 euro per cake maar de gold crystal heeft ook erg mooie effecten dus afwachten of die het waard is.
 

Dennis010

Registered User
Heb hem wel zien staan bij hun demo, niet op de tubes gelet. Ik ga hem zeker kopen. Cafferata is mijn favorietje :hehe!:
 

elmo

FPM Moderator
Heb hem wel zien staan bij hun demo, niet op de tubes gelet. Ik ga hem zeker kopen. Cafferata is mijn favorietje :hehe!:
Bent U niet in de war met een andere cake?
Ik heb deze niet op de demo zien staan alleen maar een poster zien hangen waar pyrorola een foto van heeft gemaakt in post nr 2.
 

Dennis010

Registered User
Oeh.. dat kan inderdaad zo zijn... korte termijn geheugen is niet al te best meer... Maar ik weet wel dat ik gelijk geinteresseerd was:hehe!:
 

rodepo

Registered User
ik wil niet zeuren over de prijs normaal. maar voor deze prijs moet het toch wel heel,heelo,heeel,heeell erg goed zijn
 

Tony

Administrator
Medewerker
Volgens de banner op de frontpage krijg je 55% korting.... Dat verklaard misschien de absurde prijzen.
Dus dan kan je deze voor 170 halen?!?! DOEN!
En zo pakken ze je. Een achterlijk hoge adviesprijs en dan net doen alsof je veel korting krijgt. Het ding überhaupt had nooit meer dan 170 euro mogen kosten.
Zo lang niks zeker is moeten we daar maar niet vanuit gaan!
 

USRRobiwan

Registered User
Cake poster met loze kreten en absurde advies prijs en niemand (geen één bekend vuurwerk forum) die er wat van gezien heeft, laat staan getest. Zo kan ik ze ook bedenken!
 

shinji

Moderator
Medewerker
Dit doet Cafferata al jaren. Zelfs tijdens winkeldemo's krijg je de nieuwe spullen niet te zien. Maar 1 ding is zeker, t zijn wel altijd geweldige cakes en met genoemde kortingen zeker de moeite waard om te kopen.
 

Onze Partners

Bovenaan