Crossing Camuro

FPM ProductBOT

Registered User
336_Lesli_Lidu_Crossingcamuro30s_new_2014_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Crossing Camuro[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Lidu[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]336[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 49,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]466 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]4/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]30[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]An original and professional Lidu Fireworks product from Nanchang. A: brocade crown crossette, B: green mines. First 25 shots shoot one by one, last 5 shots shoot together.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 21/10/2014[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

gizmo75

Registered User
Deze is live echt prachtig en de kwaliteit is echt hoog. Maar toch knaagt die prijs aan me. Ik ben benieuwd wat anderen ervan vinden. Hierbij in ieder geval mijn filmpje gemaakt tijdens de Lesli Winkeliersdemo 2014:

 

jawe

Registered User
Vond de kwaliteit ook goed van deze crosssete cake daar ligt het niet aan,de prijs vond ik zelf net teveel. Het is denk ik of je het wel waard vindt
 

sprinkhaan

Registered User
Dit lijkt op een gelijksoortig effect zoals deze werd gebruikt in de beluga - soviet shooters. Behalve het crackling effect dan, wat ik hier niet hoor.
 

rikkoenjeffrey

Registered User
Gezien gister. Mooi product, uniek gaat echt hoog. Prijs tja persoonlijk denk ik dat als je hem een tientje verlaagd, dat hij toch een veel breder publiek zal trekken.
 

smilli

FPM Filmer
Vond hem zelf ook prachtig, kleur goud is super zoals we uit de prof producten van lidu kennen. De crossette zelf komt op mij iets minder fel over dan de splitting neon.

Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk
 

Bomber68

Registered User
Mooi product, maar niet heel indrukwekkend. Stak hem middernacht af en viel toen wat in het niet bij al het andere vuurwerk. Vooravond wanneer het (wellicht) wat rustiger is doet deze het denk ik beter.

Film in slechte kwaliteit wegens (half) defecte camera. Maar het geeft een indrukje...
 

shinji

Moderator
Medewerker
Ik vond m helemaal geweldig, China films lijken altijd zo mooi door de vertraging, maar deze cake heeft die vertraging in het echt.
 

Bomber68

Registered User
Ik vond m helemaal geweldig, China films lijken altijd zo mooi door de vertraging, maar deze cake heeft die vertraging in het echt.

Scheelt wellicht ook dat ik hem afstak terwijl er nog veel meer in de straat werd afgestoken. Want effect is zeker super mooi!
 

Richardus

Registered User
De spreiding is inderdaad prachtig langzaam en tails/crossettes prachtig dik. Is de spreiding door de langzaamheid inderdaad zo klein als lijkt, of komt het nog best breed/ver? Lijkt zo bijna meer een palm dan een crossette.
 

magnolia

Registered User
mooie cake hoor het is een effect dat je niet gouw tegen komt .
maar hij is wel erg prijzig je moet hem wil geel graag willen hebben wil je het geld er voor over hebben .
 

Anihalas

FPM Moderator
Straatfilmpje: Ik ben echt super blij dat ik deze cake had gewonnen. Het goud was dik, bleef lang hangen en schoot ontzettend hoog de lucht in. En waaide nog een behoorlijk stuk door ook. Maar ik wil de nadruk wel leggen op winnen want ik denk niet dat ik de cake had gekocht voor de prijs die er nu voor gevraagd wordt. Ook zou ik niet zo snel weten waar ik deze cake zou plaatsen in een show met beperkt budget. Dan kies je al snel voor iets wat je zelf en je publiek geweldig vind. En mijn publiek werd hier niet fantastisch warm meer van na al het andere spektakel!

 

Bomber68

Registered User
Vorig jaar was ik er niet zo tevreden over. Afgestoken toen er veel meer de lucht in ging en dan vind ik hem niet tot zn recht komen. Nu afgestoken toen het rustig was en dan is het genieten. Effecten blijven lang hangen en de effecten zijn echt heel dik.
 

Onze Partners

Bovenaan