Archief Crackling Sky

FPM ProductBOT

Registered User
1000_VuurwerkTotaal_XTreme_Collectie_Crackling_Sky_2010_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Crackling Sky[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Vuurwerkvisie[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Extreme collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1000[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 3,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]65 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 11/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

boozebelly

Registered User
Ik heb er twee van geprobeerd en het zijn hele leuke fonteintjes met stevige crackling. Ondanks dat hij niet zo lang duurt, haalt hij wel een goede hoogte voor zo'n klein ding. Ik overdrijf niet als ik zeg dat hij zeker de 3 meter haalt.

Erg leuk ding, zeker voor de prijs van €3,95.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Poziloc, weet je nog op de demo?
Ik zei deze zijn echt goed, maar toen vielen ze zo zwaar tegen. Nu heb ik ze in de herrie show weer gebruikt en waren top. Net zoals deze op de film. Voor dat geld geen miskoop.
 

DioR

Registered User
Ik vond het ook toppers van fonteinen.
Ik had de Silver Conic Fountain als laatste crackling fontein. Na al die tegenvallende berichten dat de crackling er uit was gegaan, was ik op zoek naar een goede crackling fountain.

Deze fontein deed dus aan mijn verwachtingen. Ik vond de crackling net op de grens liggen van felheid. Helaas toen ik het gevoel kreeg dat de fontein lekker begon te worden, was hij al afgelopen.
Ik ben wel blij dat ik hem zoals in mijn filmpje, per 2 heb gestookt. Ik denk dat hij eenzaam niet veel indruk had gemaakt.
Tip voor de toekomst. Gooi er 2 euro bij de prijs er op, en laat de fontein 5 tot 10 seconden langer op zijn top draaien.

p.s. Ik vond de Silver Conic Fountain wel een betere fontein, maar voor de prijs van 3x de Crackling Sky, is hij beter dan 1x de Silver Conic fountain die qua prijs nagenoeg gelijk blijven.
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Poziloc, weet je nog op de demo?
Ik zei deze zijn echt goed, maar toen vielen ze zo zwaar tegen. Nu heb ik ze in de herrie show weer gebruikt en waren top. Net zoals deze op de film. Voor dat geld geen miskoop.

Ja waar het aan ligt? ik weet het niet....vocht probleempje?
 
Bovenaan