Crackling Purple

FPM ProductBOT

Registered User
SD-04_Crackling_Purple_Stardust_Evolution_Fireworks_New_2015_Groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Crackling Purple[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Evolution Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Stardust Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]SD-05[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 49,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]486 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]6/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]36[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Crackling mine to purple dahlia with silver glitter.


* Artikel is uit de collectie​
 
Laatst bewerkt door een moderator:

PyroGuy

Registered User
Geen reacties?
Prachtige waaier met een super kleurencombinatie van wit met paars. De mine is een leuke toevoeging die het geheel af maakt. Viel goed in de smaak!
 

Originallover

Registered User
Deze cake als de vervanger van de flying serpents gekregen en dit is toch wel een hele leuke waaier, de crackling staarten zijn leuk toevoegd, de boeketten zijn ook lekker groot. Finale van aantal schoten tegelijk maken het af!

 

rodepo

Registered User
ligt het nu aan mij of zit er helemaal geen purple in. misschien ben ik kleurenblind ofzo, maar vind het meer rood achtig.
 
Bovenaan