CoronaCheck App voor Vuurwerkdemo?

1Salute

Registered User
Ik kom sowieso als de demo doorgaat. Ik ben niet vóór alle overheidsmaatregelen m.b.t. corona, maar met ongeveer 70% ben ik het wel eens. Dat is toch een ruime voldoende. En ik ben niet zo iemand die het 100% eens hoeft te zijn met (crisis-)management, om daar binnen te kunnen samenwerken.
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Zoals eerder vandaag in de nieuwste editie van onze Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief al vermeld, is het uiteindelijk toch echt onhaalbaar gebleken om onze jaarlijkse Vuurwerkdemo dit jaar te organiseren. Voor het tweede jaar op rij gooit Corona, en dan met name omdat onze demo als een evenement wordt gezien, roet in het eten.

We moeten daardoor teveel extra zaken regelen, coördineren, extra kosten maken, etc. en dat voor iets wat een half uurtje duurt. We zijn bij Huisman allemaal gek op vuurwerk en tradities maar dit werd echt té dol. Zeker ook omdat we middenin december al heel erg druk zijn. We hebben dan ook met pijn in het hart deze beslissing moeten nemen maar we gaan er alles aan doen om volgend jaar KEIHARD terug te komen!!

Iedereen nogmaals dank voor alle reacties.
 
Bovenaan