Colours

FPM ProductBOT

Registered User
Colours

Gbv_diversen_excellent_colours_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Colours [/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]GBV-Weco[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Excellent Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1578[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 52,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]100[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]100 shots flowerbed met blauwe, rode en groene crackling en flash effecten die in rap tempo de lucht in worden gejaagd[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

boozebelly

Registered User
Hier houd ik wel van, een cake in de stijl van de Outblast van Hardix.
De effecten zijn niet bijzonder, maar omdat hij in salvo's schiet vind ik hem heerlijk.
52,50 voor deze cake lijkt mij ook een goede prijs, vergeleken met de Outblast (Die overigens ook een blijvertje in mijn collectie is) heb je 39 schoten meer voor slechts een paar euro's meer.

Ik twijfel alleen nog of deze cake wel goede burstknallen heeft, is er iemand die deze cake heeft gehad en daar iets over kan vertellen?

Filmpje:
 
Laatst bewerkt:

baart23

Registered User
ik heb deze cake nu reeds twee jaar gehad en wel als finale samen met nog twee 100shots potten van pro line. erg mooi en best harde knallen. enige wat jammer is aan deze pot is dat er na elke 10shots even een pauze is en die niet lekker doorloopt..
 

funkie x

Registered User
deze cake lijkt verdacht veel op share de flare van zena nl. als die hebt ben sowieso van burstknal verzkerd en hij liep bij mij wel lekker door. komt nog bij dat hij even duur is.

funkie x
 

Jean Cross

Registered User
Het is een GBV-cake, dus die bursts zitten wel goed ;)

Het "probleem" van de pauzes is gemakkelijk op te lossen. Zorg dat de 2e cake een aantal tellen later aan gaat, dan lopen ze mooi achter elkaar door en heb je een heerlijke finale.
 

boozebelly

Registered User
De cake net in huis en wat ik nu al geweldig vind is dat de cake is voorzien van een reservelont. Net zoals de Asian Budget Cake B trouwens. Dit zou standaard moeten worden zodat mensen niet zelf hoeven te klooien als een cake weigert.

 

boozebelly

Registered User
Vorig jaar had ik de 'Share the Flare' van Zena en deze is exact gelijk aan deze 'Excellent Colours'.
Hij was weer erg lekker met mooi getimede salvo's, toch redelijke burstknallen en de 10 schoten tesamen wisten de lucht telkens weer goed te vullen.
Ik ben gek op deze 100 schots bakken vanwege de goede tijdsduur en het lekkere geweld dat er vanaf komt.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan