Nieuw 2023 Coloring Willows!

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Coloring willows.PNG

Meer over de Coloring Willows!:
Importeur:
World’s Toughest Fireworks
Collectie: WTF Pro Edition
Artikelnummer: 4555
Online Prijs: € 179,99
Netto kruitgewicht: 1946
Aantal schoten: 100
Kaliber: 30mm
Tijdsduur: - sec
Schietrichting: I-shape
Bruto gewicht: 14,0 kg
Karton eenheid: 1/1
Effect beschrijving:

100 schoten, maximaal kaliber en 2KG kruit! In salvo’s worden felgekleurde willow effecten de lucht in geschoten, een échte powerbak! Een ware Vuurwerktopper!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

omo109

Member
Avond freaks,

Wie van jullie heeft ervaring met deze compound in de straat? Filmpjes die ik heb gezien van afgelopen oudjaar zagen er prima uit.
 

bridge

Bronzen Member
Ik vond em ook degelijk. Gewoon een echte 30 mm, die t verschil met 25 mm zeker laat zien. Schiet strak en heel hoog. Meteen ok silver blink willow.
 
Ik vond em ook degelijk. Gewoon een echte 30 mm, die t verschil met 25 mm zeker laat zien. Schiet strak en heel hoog. Meteen ok silver blink willow.
Zo pakte het bij jullie nog redelijk goed uit met alle ellende rondom de vervangers voor Magnum afkeur hè. Ik was toch wel redelijk sceptisch toen ik een WTF box voorgeschoteld kreeg maar het is toch goed gekomen :)
 
Ze moesten het flink ontgelden bij magnum en al die afkeur heeft magnum en de winkeliers een hoop extra werk bezorgd. Ik ben benieuwd welke importeur dit jaar de sjaak is...
 

bridge

Bronzen Member
Broekhoff heeft t heel goed opgepakt. Niets dan lof. Hebben echt gezorgd voor voldoende vervanging in mijn beleving. Coloring willows fijne aanvulling. Daarmee konden we bijvoorbeeld ook zoveel mogelijk voorkomen dat mensen als vervanger een bak kregen die ze zelf al hadden besteld.
 
Bovenaan