Colorful City (Herintroductie 2020)

postvoordennis

Registered User
Deze box heeft prachtige kleuren en een goed tempo. Vooral cake 1 vond ik mooi, de overige cakes hebben vergeleken met cake 1 wat kleinere boeketten. Aanrader voor degene die van kleurtjes en sierlijke effecten houden. Absoluut geen spijt gehad dat ik deze heb gekocht, maar zal hem niet zo snel nog een keer nemen.

 

Mister Green

Registered User
Hij is prachtig. Ik deel de mening van Moontan dat ik genoeg vuurwerk had afgelopen jaar dus deze heb laten staan. Ik heb er wel flink over staan twijfelen. Uiteindelijk kon ik de Rambam 2.0 bij Vuurwerk Almere- Haven bestellen voor een normale prijs dus ben ik daar naar uitgeweken. De Rambam 2.0 is wat mij betreft de overtreffende trap van alle multicolor producten in Nederland. De Colorful City met stipt op twee. Vorig jaar heb ik 3 keer de Massive achter elkaar afgestoken om dit effect te krijgen maar deze cakebox overtreft dat misschien door de afwisseling van effecten.

Omdat ik de Rambam 2.0 nog heb staan weet ik niet of ik deze nog ga aanschaffen dit jaar. De bewezen kwaliteit van Pangu Fireworks doet mijn nog wel aan het twijfelen zetten. Moet er goed over na denken.
 

Schuim

Moderator
Medewerker
Dennis!

Wat staat die er bij jou goed op zeg! Topper!
Bij mij zit die volgend jaar wel weer in de collectie, wat een heerlijk tempo en een kleuren combi die je nog niet heel erg vaak ziet :)
 

Black Dragon

Registered User
Okee, okee, we hebben niet allemaal zo'n goeie camera om de prachtige kleuren van deze box goed vast te kunnen leggen! Maar ik heb zeker genoten van deze 2016 versie! Voor herhaling vatbaar en dan de 2017 versie aanschaffen!

 

funkie x

Registered User
Wat een box, schitterende cakes! Hij is alweer in meervoud besteld!

de 2016 versie, Box start op minuut 1:24.

 
Laatst bewerkt:

Pyro Is Art

Registered User
Ondanks het slechte weer, deed hij het prima. Prachtige bak met een goed tempo. Wat ons betreft een aanrader!

Hierbij onze (telefoon) straatfilm:

 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Wat een bazenbak is dit zeg! Gisteravond deze voor het eerst gezien tijdens de demo van Vuurwerkbunker in Pijnacker. Dit was voor mij met stip het beste blok wat geschoten werd, grote volle effecten, dikke burst en prima tempo. Echt een van de betere blokken van de afgelopen jaren.
 
Bovenaan