NIEUW PRODUCT 2019 China Böller B (Thunder Crackers) - Old School grijslont knallers

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Ik ben dik tevreden op basis van bovenstaande video!

Ze snipperen redelijk goed, vertraging van het lont is keurig en de knal lijkt erg goed in orde te zijn. Volgens de Duitse filmer zijn ze zeker zo hard als de Funke böller B en geregeld zelfs wat harder. En de Funke hebben, uit mijn hoofd, iets van 1,9 gram, dus wat dat betreft zelfs nog een kleine voorsprong op die van Katan.

Ik mag dan geen 12 sloffen hebben, zoals @pyroknallie, ik ben blij dat ik er in ieder geval 4 heb!

Oja, enige wat nog een tikkie beter zou kunnen: het rode papier zit wat los/slordig en de etiketjes lijken ook wat dun en slordig geplakt. Uiteraard is dit eigenlijk maar bijzaak, maar als we toch aan het vergelijken zijn met Funke, dan zit daar nog wat ruimte voor verbetering.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Ik vond ze helemaal geweldig, beste nl knaller sinds jaren!!!! Bijna allemaal snipperde ze mooi.

Punt van kritiek: de afwerking. Had lonten aan elkaar, labels aan elkaar of slecht geplakt en de rode verpakking zat los. Maar dat mag de pret niet drukken, heb als 41 jarige weer heerlijk staan knallen!!!
 
Laatst bewerkt:

Richardus

Registered User
Zwaar illegaal vuurwerk! Twee pakjes van gestookt, ben niet meer gewend dat grijslont uit gaat als het de grond raakt. Komende jaarwisselingen gewoon de rest nog rustig afknallen, echt dik genieten van de layout, de prachtige snippers en de voor NL mogelijkheden maximale knal. Fijn dit spul nog nét even legaal te hebben meegemaakt.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Echt mega toppers! Des te meer is het balen dat dit nu niet meer kan. Jaren op gewacht😢
 

rodepo

Registered User
Je weet maar nooit. Het is nog niet zover. Misschien begin ik wel een politieke partij en gaan jullie allemaal op mij stemmen . 2😂😂😂 en dan zorg ik voor een snipper uitzondering in de vuurwerkwet.
 

roelz

Registered User
Misschien kan Katan ze als goudfontein met eindeffect omnoemen? Blijven wij volhouden dat het fonteinen zijn.. :rolleyes: Maar zonder dollen, wat een fijne knallers, ook in mooie (prijs technisch) handig formaat sloffen. (dus geen 240 stuks Boller B van 50 euro zoals Funke ze verkoopt, dit is wel hét originele slof formaat natuurlijk). Hoop dat ze in de handel blijven, via welk land is minder belangrijk..
 

Onze Partners

Bovenaan