Castillo Pirotecnia Vicente Caballer - Fallas de Valencia 2014

VvanVuurwerk

Registered User
Bedankt voor het posten Tony! Vind het zoals al eerder vermeld helemaal geen slechte Nit de Foc met stepper beelden, een aantal goede themas, en kwaliteit bommen. Ook weer prachtige goud thema's. Waar ik mij wel ontzettend aan ergerde waren die ontzettend lege multi-colour peony bommen die steeds maar weer werden geschoten.
 

smilli

FPM Filmer
Medewerker
Ik vond hem weinig aan, sowieso de minste castillo van deze editie en dan ook nog is met het grootste budget.
Ja hij is er iets op vooruit gegaan in vergelijking met afgelopen jaren maar met zulke saaie themas en lange pauzes is het nog steeds in mijn ogen geen bedding show waardig.
 

Tobias

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Ik vond het ook niet een geweldige show, het was vooral veel. Wat ik wel kon waarderen was het gouden stepperbeeld, dat was mooi gedaan.Een medewerker van Pirotecnia Caballer was erg vriendelijk en meewerkend en wilde zowaar mijn camera in het veld aanzetten!

 

shinji

Moderator
Medewerker
Tsja, wat moet je nou met Vicente? Toen we s'middags bij de opbouw zijn gaan kijken waren ze bezig met een, naar het liet aanzien, zeer originele rondo van single shots en werden er zinken emmers volgestopt met mines met een mooie salute in het midden, dit, samen met de zeer aangename verassing die ik vorige zomer had bij een castillo van Vicente in Xeraco, zorgde ervoor dat mijn verwachting hoog was. Na de show was mijn teleurstelling groot, laffe breaks van de bommen, veel te veel multicolor zooi, zeer matige salutes, veel themas waar ik geen touw aan kon vastknopen en van de rondo met de emmers zag ik al helemaal niets terug.
Nu ik de show terug zie op film vind ik hem eigenlijk wel heel aangenaam om hem te bekijken. Strakke opening, goede steppers, fraaie bommen ( vooral de falling blinkers), finale in thema opgebouwd met hun eigen gave Cascade bommen. Gewoon een goede show dus.
Blijft natuurlijk het feit dat de salutes ondermaats zijn, evenals de breaks van hun bommen en dat de rondo totaal niet uit de verf kwam ( hoorde in een ander filmpje iemand roepen dat het leek op die cake van cafferata, gelijk had diegene).
Conclusie: Vicente is op de goede weg, maar is er nog lang niet.
 

Onze Partners

Bovenaan