Capital

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Capital[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]Vuurwerkvisie[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]VOLT Collection[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]6101[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 34,99[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td]25[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 20/12/2016[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database linkIn onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 

Baron van lunt zu sas

Registered User
Op de demo in Delft deed hij het een stuk minder indrukwekkend, ik wijt dat aan de sterke wind die er toen stond. Dan komt het effect niet tevoorschijn ben ik bang voor.
Op de winkeliersdemo was het kalm en was hij een echte eyecatcher.
 

maartenvincent

Registered User
Uitwerking is goed gelukt, hoewel de boeketten zeker niet zo groot waren als de sample.
Maar dat viel natuurlijk ook niet te verwachten. Ik vond het een prima cake, met een origineel effect.
 

joszie

Moderator
Medewerker
Hij zat in een klein showtje verwerkt maar dankzij het handfakkelen is deze me niet bijgebleven. Volgend jaar gewoon alles rustig stuk voor stuk schieten
 

MrXtremeFireworks

Registered User
Prima bak, maar voldeed niet aan mijn verwachtingen. Boeketten waren kleiner dan verwacht en hij schoot helaas ook redelijk hoog. Toch mooie effecten uit deze cake:
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Mooi gefilmd Originallover, en dank hier voor. Ik vind het een goede cake, mooie effecten en goede brede boeketten.
Ik denk dat ik hem dit jaar ga aanschaffen om er achter te komen waarom er zo,n hype is over deze cake (gekozen tot product van het jaar bij Vuurwerkcrew). Op film maakt hij op mij in ieder geval niet de indruk de beste te zijn.
 

Onze Partners

Bovenaan