• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Cangas de Narcea 2011 - Noche Del Fuego / Castillo Nr.3

Tony

Administrator
Medewerker
Op de tweede avond werden er ook 4 avondshows geschoten zoals wij ze kennen. Helaas vielen de eerste 2 volledig weg in de rook waardoor we alleen mooie beelden van de laatste 2 shows hebben. Gelukkig waren dit ook de beste/leukste van de avond. Welk bedrijf deze show precies geschoten heeft weet ik niet, wat ik wel weet is dat hij aangestoken is door iemand van Santa Chiara uit Italie en die persoon vertegenwoordigd hun ook in Spanje. Dus de kans is groot dat dit een show van hun was.


 

Son-T

Registered User
Wel een heel apart gevoel zoals je daar onder een showtje staat/ligt ;-). Vind het een knap staaltje werk van die man om zo een show te schieten en dat allemaal met de hand.Beelden zijn top gemonteerd! Thanks.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Dit zijn de shows waar ik zo van hou. Veel en verschillend vuurwerk, mooie verschillende kleuren, rap tempo en een dreunende finale. Zeker mooi gemonteerd met beelden van dichtbij de schiethaard. Heerlijke film om naar te kijken
 

shinji

Moderator
Medewerker
zeker een leuk showtje en dat met een budget waar Fritz of noem maar op, hun auto's nog niet eens voor zouden starten
 

mickeyzegtboem

Registered User
Wat een heerlijke film, ondanks dat het showtje zelf niet heel groot of bijzonder is, blijft het geweldig om de kwaliteit van de spullen te zien.
Ook dankzij de montage zit er een heerlijk sfeertje in, ik heb ervan genoten!
THNX!!!!
 
Bovenaan