Calf Roping

FPM ProductBOT

Registered User
5182_Breeschoten_rocking_rodeo_calf_roping_09_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Calf Roping[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Rockin Rodeo[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5182[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 37,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]86[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Gekleurde palmen met fluitstaarten[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 9/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

GMP82

Zilveren Member
Heeft Breeschoten het licht gezien? Ik vind dit een alleraardigste cake, duurt lang, zit opbouw in. De fluiten zijn goed, boeketten (zéker geen palmen??) wat minder. En dat voor een prijs die we lang niet meer gezien hebben bij Breeschoten.

Een leuk product.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik vind wel dat we nu misschien eens moeten stoppen over de prijzen. Want we weten allemaal dat ze duur zijn. Misschien wel de duurste in het land maar ik heb veel van hun producten gezien op de prive demo's die wel erg goed waren. Boeketten erg groot en met een harde burst. Kleuren zoals Oranje (peony) die je ergens anders niet ziet.

We mogen ook eens best zeggen dat de kwaliteit van hun (niet alles) erg goed is. Helaas word altijd de discussie over prijs gevoerd (uiteindelijk ook logisch) maar als liefhebber zou ik ook graag zien dat we over het vuurwerk zelf discussieren want daar kunnen we nog paginas mee vol schrijven

Het is inderdaad een leuke pot. Ik zou hem zelf niet kopen want ik ben niet zo gek op de palm effecten. Maar in elke cake (zelfde fluiters) waren de fluiters erg goed.
 

GMP82

Zilveren Member
Ik geef juist aan dat het bij deze cake (en andere nieuwkomers) ontzettend goed uitpakt qua prijs. Dat mag dan toch ook gezegd worden?
Nu ze deze weg in zijn geslagen, zullen oude producten wel bijgesteld moeten worden denk ik, anders raken ze die niet kwijt.

EDIT
Dit zijn er dan zeker ook 2 tegelijk? Leek al ietwat te mooi (of teveel) om waar te zijn...
 
Laatst bewerkt:

Tony

Administrator
Medewerker
Ik geef juist aan dat het bij deze cake (en andere nieuwkomers) ontzettend goed uitpakt qua prijs. Dat mag dan toch ook gezegd worden?
Nu ze deze weg in zijn geslagen, zullen oude producten wel bijgesteld moeten worden denk ik, anders raken ze die niet kwijt.

EDIT
Dit zijn er dan zeker ook 2 tegelijk? Leek al ietwat te mooi (of teveel) om waar te zijn...

Ik denk niet dat ze de andere produkten zullen aanpassen.
Zou ook vreemd zijn want ik vind deze Rodeo cakes leuk maar kwalitatief zijn die duurdere cakes van hun veel beter. Dat staat niet in verhouding vind ik zelf.
 

Richardus

Registered User
Waren dit 2 tegelijk? Want dan wordt het iets minder...

Anyway: een briljant tempo. De kleuren boeketten hadden ze mooier kunnen doen, maar de fluiters en boeketsalvo's volgen elkaar in een perfect ritme op. En net als je denkt dat de finale was, nóg even een salvootje... Geweldig ding.

Er zijn wat andere cakes op de markt met deze combi, als de prijzen concurrerend zijn, staat deze voor mij bovenaan het lijstje! (moet ik nóg een winkel met een collectie gaan opzoeken haha)
 

DarkSoul

Registered User
Ik heb deze cake vanavond live gezien bij de demo van BKV.
JA, op de film zie je er twee tegelijk. Spijtig maar waar ;) Dat verklaart ook die "dubbele finale", Richardus. Dat is de finale van de tweede cake.
Complimenten aan FPM voor de goede films. Toch wil ik wel wijzen op het feit dat ik de kleuren in het echt veel beter vond dan dat ik nu op de film terugzie. In het echt zie je de blauwe sterren veel beter, en waren de kleuren in de palm daardoor beter uitgebalanceerd. Nouja, palm...ik vond dit persoonlijk geen palm. Lijkt meer op een peony, of misschien dahlia.
Ik vond dit een tikkeltje eentonige cake. Heeft maar twee effecten. De prijs maakt een hoop goed, want met deze prijs van €37,50 maak je hem voor iedereen betaalbaar. Toch vind ik zelf de boeketten erg mager. Standaard uitwerking, standaard breakje, standaard multicolor boeketje...en dat terwijl ik de fluiters juist wel goed vind.
 

AWG

Registered User
nette cake, inderdaad zelfde fluiters, maar daar ben ik dol op.
ik zie liever fluiters dan al het crackling van de afgelopen jaren bij breeschoten
maarja net als bij crackling ik vind het fantastisch alleen in elke cake??

maargoed ik hoef ze niet allemaal te kopen natuurlijk, gewoon degene die het beste in de show past.:amuse:

bedankt voor de film.:bigsmile:
 

rodepo

Registered User
:cheesyben gek op fluit kan nooit genoeg van krijgen, In combi met knal kler zilver crackling maak mij niet uit geef mij maar fluit:cheesy:
 

Jean Cross

Registered User
Dit is een leuke.! 2 of 3 bij elkaar samen met 2 of 3 Energetic van Lesli en nog wat Thunderkings van Herlat en je hebt een waardige finale.!
 

goofygrunn

Registered User
Ik heb deze pot vanacht afgestoken en ik moet zeggen dat ik geen spijt van heb. De prijs en kwaliteit was het zeker waard!
 

pasiee

Registered User
Ik heb hem vanacht ook afgestoken Fluiteffecten waren goed
De kleuren waren helder aardig grote boeketen en harde knallen

een aanrader voor volgend jaar!
 
Bovenaan