Burning Heart

FPM ProductBOT

Registered User
341_Lesli_Petrovsky_Ramone_Daylight_Cakes_Burning_Heart_new_2011_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Burning Heart[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Petrovsky & Ramone[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]341[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 2,99[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Hartvormige sterretjes.2 stuks.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 25/10/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

sprinkhaan

Registered User
Deze sterretjes vallen in de categorie 25 grams ? Dat zijn wel hele heftige dan. (ik zou zo denken dat dit niet klopt :hehe!: )
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Volgens mij gewoon cat 1... Alhoewel ik ze eigenlijk nog nergens ben tegengekomen!
 

sprinkhaan

Registered User
Wat ik bedoelde, (ik was mischien niet duidelijk) dat ze in de database onder de 25 grams producten staan van Petrovsky & Ramone. Dat klopt toch niet?
 

Son-T

Registered User
Aangepast! Sorry voor de late reactie maar graag hier de meldingen doorgeven. Daar krijg ik een mail van als er een reactie is . Hier ben ik niet op geabonneerd en zie dit niet. (lees namelijk niet alles).
 
Bovenaan