Bull Riding

FPM ProductBOT

Registered User
5180_Breeschoten_rocking_rodeo_bull_riding_09_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Bull Riding[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Rockin Rodeo[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5180[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 19,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]60[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Knal blok met silver mines[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 9/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Tony

Administrator
Medewerker
Foto word later toegevoegd.
In de film worden er 2 tegelijk afgestoken. De knal is niet zo hard als die bijvoorbeeld van de zena Thunderking of Silver Thunder van Wolff vuurwerk maar hij is netjes. En voor die prijs heb je een aardig knalblokkie staan.
 

KoenL

Registered User
Weet je zeker dat je een goed prijzenlijstje mee hebt genomen?! Haha, wederom een lekker product. 20 euro, heerlijke prijs!

Jammer dat het effect niet net als de Silver Thunder (of iets dergelijks) is, maarja. Ik zet ook deze erop!
 

Richardus

Registered User
Huh? Klopt die prijs? Dan zou dit de goedkoopste 500grammer van 't land zijn?

Even filmpje kijken...

Een knalblok in salvo's. Geen ti-boeketten hier maar een paar witte sterretjes. Kom op zeg... €19,95 voor een 500grams knalblok? Heb je echt de goede prijs en grammen neergezet, Tony?
 
Laatst bewerkt:

brian the freak

Registered User
Opzich een leuk blokje voor 20 euro. Laat je alleen niet misleiden door het aantal gram, volgens 500gram.nl zit er 300 gram in.

Dat is dus evenveel sas per tube als de single shots. Voor het geld hoef je ze niet te laten staan iig. Neem er dan ook zeker een antal mee. Kan iemand mij zeggen hoeveel er in een karton gaan ?
 
Laatst bewerkt:

DarkSoul

Registered User
Ik heb deze cake vanavond live gezien bij de demo van BKV.
Ik weiger ook te geloven dat hier 500 gram in zit, maar dat is eigelijk ook irrelevant.
Op de film zie je dus twee stuks; vergeet dat niet. Maar desondanks heeft de cake een lekker tempo hoor! 60 schoten en dan 20 euro is natuurlijk prachtig. Voor het geld is het echt wel een leuk knalblok.
Ik had zelf echter graag de knallen harder gehad. Dan moet de prijs maar wat omhoog, maar nu vind in de knallen echt een beetje zielig. Het klinkt als de burst van een klein kaliber peony. Het is gewoon geen volwaardige salute.
De zilveren mines zijn een leuke toevoeging aan de cake.
 

looneytunie

Registered User
Vaak bedoelen ze met een 500 grams cake dat deze tenminste 250 gram heeft.

Voor 20 euro staan er hier ook 2 in de straat op de dag der dagen.

Ik moet zeggen dat breeschoten een leuke betaalbare lijn heeft met deze cowboy reeks!
 

Marco_clappers

Registered User
jaaa dit filmpje zocht ik:D helaas werd ik wel misleid door wat er op de het blok staat ( Flower thunder) maar voor de prijs heb ik toch geen miskoop gedaan:D
 

kingmokum

Banned
Toch vind ik het een leuk blokje


Waarom komt er geen venster??

Voor het geld gewoon goed, neem er dit jaar weer een paar.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

kingmokum

Banned
Dit jaar weer een aantal op de kop kunnen tikken.

Het leuke was dat er iets meer blinker in zat als een paar jaar geleden en dat de blinker gewoon op de grond doorblinkerde.

Leuk potje!
 
Bovenaan