Branieschopper

FPM ProductBOT

Registered User
366_Lesli_Old_Dutch_Branieschopper_NewLabel_2014_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Branieschopper[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]The old Dutch[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]366[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 24,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]280 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]19[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Special effectsch in desche bonte verzamelingh van visjesch in de kleuuren rood, paers, groen ende lemon. Allemael met veel cracklingh gewelt ende bursgtknallen. Met de laetste 3 eijndknallen doet desche herrieschopper sijn naem eer aen.

[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 27/09/2014[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Tony

Administrator
Medewerker
omlabeling fear factor....

Ik ken deze als de sharks en is ook een omlabel van de Desire.
Volgens ons word de fear factor niet meer verkocht.

Ik heb deze cake vaak gebruikt in de showtjes tijdens oud en nieuw. Ik vind de kleuren bijzonder goed en ben nog nooit teleurgesteld geweest. De prijs is inderdaad wat hoog maar het is maar wat je er voor over hebt.
 

joeymb

Registered User
ja weet ik,maar vorig jaar was die bij ons nog wel te koop en die heeft dezelfde effecten maar dan minder schoten en geen finale.
 
Bovenaan