Borsbeek (B)

Borsbeek (B)
Geplaatst Door Vinnie
borsbeek
zaterdag, 11 januari, 2020 - 19:00
Tot: zaterdag, 11 januari, 2020 - 21:00
(Aangepast aan tijdzone: Europe/Amsterdam)

Aankomende data
All times have been adjusted for the timezone: Europe/Amsterdam

Dit evenement is verlopen en heeft nog geen datums

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Zaterdag 11 januari kerstboom verbranding en vuurwerk in Borsbeek.
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het gemeentelijk feestcomité op zaterdag 11 januari een traditionele kerstboomverbranding.
Om 19 uur vertrekt de fakkeltocht in het gemeentepark gevolgd door de kerstboomverbranding op Fort 3. Tijdens de kerstboomverbranding kan iedereen zich komen opwarmen in De Schuur. In samenwerking met de cultuurraad is hier ook dit jaar een muzikale verrassing voor groot en klein voorzien. Na afloop van het vuurwerk kan je je voor de gelegenheid laten gaan op de dansvloer in De Schuur.
 

Z@P

Registered User
Denk dat ik ook maar weer eens die kant op ga.. Int verleden altijd wel aardig showtje geweest.
 

Z@P

Registered User
Dit wordt dit jaar geschoten door Vangelabbeek en niet meer door HC. Wel nog steeds met shells wat ik begrepen heb dus niet diervriendelijk.
Gelukkig maar! Bedankt voor het melden. Als ze die Katan blokjes meenmenen die ze in Grobbendonk schoten zou mooi zijn, lekkere salutes hebben een aantal 😎
 

Chrissie81

Registered User
Veel bommen blijven staan?? Er stonden er sowiezo niet veel, dus veel blijven staan lijkt me sterk...;) En de kwaliteit van de geschoten bommetjes was gewoon ondermaats.
 

martino

Registered User
Hoe dan :) ? Alles werd gefakkeld. Als het gaat om kwaliteit van de bommen dan zie je bij andere firma's over het algemeen beter materiaal ja. Was leuk geweest als de Katan blokken werden verschoten. Die ontbraken geloof ik?
Er stonden 2 100 schots prof blokken ( geen idee welk merk) waarvan er 1 matig was. En de rest was consu van redwire, cafferata en broekhoff.
 

smilli

FPM Filmer
Medewerker
Ik heb een leuke avond gehad in ieder geval, prima sfeer bij het vuur.
Aan de show als je het zo wil noemen wil ik eigenlijk niet eens worden vuil maken, zolang dit bedrijf dit schiet zullen ze mij hier niet meer zien...
 

Onze Partners

Bovenaan