Bepaalt een vuurwerkdemo wat jij gaat kopen?

Bepaalt een vuurwerkdemo wat jij gaat kopen?


  • Total voters
    136

Dennis010

Registered User
Voor mij zijn demo's een belangrijk onderdeel bij de vorming van mijn lijst. Ik bekijk de nieuwe producten die uitkomen het liefst live om daarna een beslissing te nemen.
 

Z@P

Registered User
Het liefste bestel ik pas na het zien van de producten op een winkeliers demo live of op video.
Dus ja, wel degelijk nuttig. Alleen kan ik niet op mn gemak bestellen na een demo, ik wil alles op kunnen zoeken en rustige bekijken.
 

Rene

Registered User
nee.

Niet direct, want meestal worden bij demo's meer dan 1 cake afgeschoten tegelijk en is het effect totaal anders
 

blackpowder

Registered User
Gister bij demo zena delft geweest. En toch weer positief verrast door sommige producten. Dus ja dan moet ik toch keuzes gaan maken, en kijken of en hoe het in mn budget past
 

joszie

Moderator
Medewerker
gezien het feit dat vuurwerk toch wel een flinke hap uit mijn financiën neemt, vind ik het belangrijk om te zien wat ik koop. zeker omdat ik ook best wel kieskeurig ben. Demo's helpen daarbij zeer goed. Wanneer mogelijk bezoek ik een demo zelf, zo niet dan gebruik ik deze website waar vele liefhebbers hun tijd beschikbaar stellen om filmpjes van demo's te delen. (mijn dank daarvoor).

dus hoewel ik na een demo niet direct ga bestellen (en zeker niet betekent dat ik bij die winkel ga bestellen), bepaald het voor mij wel wat ik koop.
 

Puur

Registered User
heb ja gestemd....het is zoiezo leuk om zoveel mogelijk demo s te zien....maar ik bekijk meestal eerst filmpjes op het internet maar wil ze wel in het echie zien voordat ik een beslissing maak....
 

Baron van lunt zu sas

Registered User
Dit topic effe naar boven lepelen.
Wat mij betreft bepaalt een demo niet zozeer WAT ik koop maar het bepaald wel voor een deel WAAR ik mij inkopen doe. Dit jaar was ik wat te gretig met voorinkopen doen maar volgend jaar bewaar ik een groter deel van m'n budget om bij die winkels te kopen die wel Demo's schieten.
 

Dennis010

Registered User
Ik vind het oerigens wel jammer dat de demo's steeds verder naar achter geschoven worden in het jaar, aangezien ik altijd pas NA de grote demo's ga bestellen. (Rêhswêhkse vuahwêrrak hal, Steenbergen, Zoetuhmeâh)
 

ifeelfine

Registered User
mijn keuze hangt af van de demofilms zoals ze hier op FPM verschijnen de winkeliers demo's zijn voor mij te laat in het seizoen (de gewone vuurwerkconsument begint er dan natuurlijk net aan de denken)

ik probeer altijd rond 1 december mijn bestellingen af te hebben om te voorkomen dat ik nog meer over mijn budget heen ga werkt de laatste jaren wel dus demo's zijn voor mij puur vermaak (als ik er al naar toe ga hangt ook af van het weer etc...)
 

Marco_clappers

Registered User
Ik koop vaak bij een winkel die een demo schiet, niet alleen omdat ik dan de producten live in actie kan zien. Maar ook gun ik het de gene het meer om daar mijn producten te kopen. Omdat ze actief met vuurwerk bezig zijn, en ze geven een leuke show natuurlijk! Het is toch een mooi stukje reclame, ook al koop ik vaak niks wat er op de demo geschoten word. Ik koop dan toch eerder bij hun vuurwerk.
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Bij producten waar ik aan twijfel wil ik toch graag eerst een winkeldemo zien omdat de kans op werkelijke productie dan een stuk groter is als bij de importeursdemos! Dus van een aantal producten bepaal ik op een vuurwerkdemo wel of ik ze wil kopen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

Firewebs

Registered User
Heb zelf gekozen voor NEE! Maar het is net hoe de vraag gesteld word.

Zelf bezoek ik nauwelijks demo's. Dit vanwege afstand/tijd. De enigste demo waar ik een vaste gast ben is bij de demo van Goudvuur rond eind december. Deze demo bezoek ik echter niet om mijn beslissing te maken, omdat ik deze meestal al heb gemaakt. Het bied mij uiterst een bevestiging dat ik een goede keuze heb gemaakt en/of de kans om toch misschien nog wat extra's te kopen. Maar echt voor de producten, om te kiezen, ga ik niet. Voor mij zijn demo's meer een plaats waar ik foto's en video's kan maken van het vuurwerk dat ik misschien zelf ga hebben. Ik ben immers dol op fotograferen.

Aan de andere kant, demo filmpjes worden wel vaak getoond op de website's waar je je producten koop of op forums waar je kijk voor meer informatie. Als het zo bedoeld was had ik volmondig JA gezegd. Tegenwoordig zijn 90% van mijn uitgaven gebasseerd op video's die ik online kan vinden van producten die mij aanspreken. Maar 10% bestaat uit het bezoek van de betreffende winkel en de producten zelf zien. Vroeger was t meer offline, toen vond ik internet nog niks, maar nu ik meer zekerheid heb is dit mijn manier van uitkiezen.

Dat was hoe ik het persoonlijk ziet.

Zelf heb ik geen idee hoe de rest van de wereld denkt. Ik denk dat de meeste freaks t zelfde doen als ik. Maar de mensen die dus niet op forums lid zijn en offline kopen, zullen meestal OF kijken naar het product OF bij de demo hun beslissing maken. Dit laatste zie ik vaak gebeuren. Maar hoe het verder zit zal ik niet weten.
 

joszie

Moderator
Medewerker
Voor de grotere cakboxen boven de 100 euro wil ik ze toch wel graag eerst zelf zien.In het verleden iets te veel boxen gezien waarvan ik naderhand een 'hmmm' gevoel had.
 

Bizzle

Registered User
Ik koop met alle acties het hele jaar door vanalles. Meestal ben ik zo rond oktober helemaal klaar.
Wel pak ik een hoop demo's per jaar maar dat is puur voor een avondje vuurwerk. Vuurwerk tijdens/na de 'demo periode' is niet te betalen.

Mooi voorbeeld van vanavond. Demo Aalsmeer.

The golden Age : van 220 euro nu voor 180 euro. Ik heb deze voor 100 aangeschaft paar maanden terug.

Snowstorm nu 139,95. Ik heb deze voor 70 euro aangeschaft.

En zo is het met bijna alles.
 
Laatst bewerkt:

adgertic

Registered User
Een demo bepaalt voor mij meestal wat ik het jaar daarna in de actie probeer te vinden. [emoji28]
Nu moet ik wel zeggen dat ik ieder jaar een of meerdere producten aanschaf doordat ik deze zie op een demo. Dus bij mij voor een deel wel. Maar zeker niet voor alles wat ik de lucht in jaag.
 

ecr

Registered User
De Productdemo van de leveranciers demo s bepaalt wat ik interessant vind. Maar ben het met adgertic eens , wat ik live op de demo s zie onthoud ik ook wel voor het jaar erop ☺plus dat demo's altijd leuk zijn om te bezoeken finale na afloop ��
 

Onze Partners

Bovenaan