Artikel vw check op nu.nl

GMP82

Zilveren Member

Bij de titel haak je eigenlijk al af, maar ok. De rest is potentieel tenenkrommender. Gratis reclame voor de te bewandelen weg naar BE vuurwerk.

En je zal maar als winkelier betalen aan vuurwerkcheck. Krijg je fijn nog ff de zwarte Piet toegespeeld in de slotalinea. Alsof de importeurs de hogere prijzen niet doorberekenen qua inkoop. De ratten.

Ook treffende keus aan volgorde in de eerste alinea: illegaal vuurwerk kost ons centen... oja en het is ook gevaarlijker.
 

Sweet Laker

Registered User
Of het vuurwerk uit België zwaarder is kan men tegenwoordig ook wel als discutabel bestempelen.

Al is het met een verbod wel aan de orde ja. Het is voor flink wat mensen veel verder lopen naar de vuurwerkwinkel. Zeker als ze uit Groningen komen.

Lijkt de hongerwinter wel (oh sorry. De rubberenstoeptegel generatie leest ook mee. Zo'n opmerking kan anno 2022 niet meer natuurlijk. De mensen die komen lopen moeten op z'n minst een regenboogvlaggetje op het voertuig hebben. Liefst kom je rijdend in een elektrische wagen met accu's waar mineralen in zitten uit landen waar men mensenrechten niet zo nauw neemt. Maar hey; als we maar voetbal kunnen kijken :p denken we ondertussen aan al die vliegtuigen die supporters en alles er omheen daar naartoe hebben gevlogen. En gedenken we de gestorven arbeiders voor elke wedstrijd met een minuutje stilte. Maar echt; die boeren he. Uitkopen die maatschappij ontwrichtende milieuvervuilers!).
 
Laatst bewerkt:

Schuim

Moderator
Medewerker
De transbomber ook 🤣

Ik wilde het stukje net Quoten :ROFLMAO:

Tegenover Zena Vuurwerk staat een flinke rij te wachten tot ze bij Loots Vuurwerk een Transbomber, Nitraatmat4000 of een Gestoord Blok kunnen kopen. Het gaat dan om zwaar kaliber vuurwerk dat in ons land niet te koop is. De vraag is dermate hoog dat busjes af- en aanrijden van de opslagplaatsen naar de winkel.

Toch schandalig dat we dit zware illegale stuk vuurwerk uit België helemaal moeten gaan halen bij de lokale Rubro dealer om de hoek. :ROFLMAO::ROFLMAO:

@GMP82.
Ik lees het stuk overigens meer als een standaard detailhandel-beklag dan dat ik er wat anders van denk.
De standaard, het gras is groener aan de overkant van de grens, en "het is geen eerlijke concurrentie".

Dat het stuk gesuggereerd dat je het betere vuurwerk over de grens haalt (wat ook steeds minder word) en dat je het daar met alle gemak kan halen hoort dan wel bij het smeuïg maken.
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Zoals zo vaak maakt de Media ervan wat zij er van willen maken. Ik heb dat nu al zo vaak zelf ook gehad. Daarom wil ik bij voorkeur altijd eerst het artikel lezen of het item zien voordat het gepubliceerd wordt. Maar steeds minder mediabedrijven werken daar aan mee. Omdat we vanuit de branche toch wel heel graag dat podium willen gebruiken als we eindelijk eens de kans krijgen, moet je je er dan bij neerleggen dat je het niet eerst te zien krijgt. En dan krijg je dit als consequentie.

Dit is puur een reactie op het artikel van eergisteren vanuit de Politie. De opzet is natuurlijk goed, maar de wijze waarop Nu.nl het vervolgens verwoord en neerzet is weer triest.
 
Bovenaan