DEMO Ano Vuurwerk Milheeze 27-11-2021

Firewebs

Registered User
Vuurwerkdemo: Zaterdag 27 November 2021

Onze vuurwerkshow wordt door de echte liefhebbers genoemd als een show die je niet mag missen. Jaarlijks komen hier vele liefhebbers van vuurwerk op af.

De showroom is geopend vanaf 18:00 uur waarna de demo om 20:00 uur begint. Na afloop van de demo volgt een geweldige afsluiter. Iedereen is nadien van harte welkom om onder het genot van gratis koffie, thee of chocomel met anderen na te praten en eventueel een bestelling te plaatsen. Op deze avond krijg je 15% korting op onze hele vuurwerk collectie. Heel graag tot ziens.

Bron: https://anovuurwerk.nl/vuurwerkshow
 

1Salute

Registered User
Wauw, ik wist niet dat zij een pyromusical als finale deden. Eindje rijden voor ons, maar wel de moeite waard zo te zien.
 

stefantvs

Administrator
Medewerker
😵💫 DEMO IS GECANCELD WEGENS NIEUWE COVID-19 MAATREGELEN. 😤

Tot ons verdriet moeten wij mededelen dat onze vuurwerkshow op 27 november 2021 niet door zal gaan in verband met de nieuwe Corona maatregelen.

Wij gaan er vooralsnog gewoon vanuit dat wij dit jaar vuurwerk mogen verkopen. Wij zullen op 27 november daarom onze winkel openen en die dag zullen we online en in onze winkel open zijn voor dikke vette acties - 15% korting op alles en gratis vuurwerk twv 21% wat je zelf mag uitzoeken

Anovuurwerk | Kaweide 8a | Milheeze | www.anovuurwerk.nl
 
Bovenaan