Amersfoort

looneytunie

Registered User
Op woensdag 20 december gaat het gebeuren en organiseert abc Drukshop gevestigd op de Kamp in Amersfoort centrum een echte vuurwerkshow. Dit alles gebeurd op het hoofdveld en in samenwerking met HVC op sportpark Zielhorst".


20 december om 19.00 uur wordt alles in gereedheid gebracht om een vuurwerkshow te geven als spetterend slot van het jaar 2006. Een deel van het nieuwe assortiment siervuurwerk van de Star - en Lidu collectie, wordt gepresenteerd. Iedereen kan dan zelf van dichtbij zien hoe mooi en compleet dit assortiment is, waarvan abc Drukshop de exclusieve verkoop in Amersfoort heeft. Het is zwaarder, mooier en vanzelfsprekend legaal en veilig vuurwerk, aldus Pedro Rotscheid, de eigenaar van abcdrukshop.

De show duurt tot ongeveer 20.00 uur. Naast het afsteken van het siervuurwerk, zal een draaiorgel, een blaaskapel en een oliebollenkraam van De Bakkende Bakkers Groenendijk die maar liefst 1000 oliebollen gratis uitdeelt een lekkere muzikale en smakelijke bijdrage leveren. Er vindt overigens geen vuurwerkverkoop plaats, maar folders zijn er voldoende aanwezig en gratis af te halen. De lokatie is per fiets en auto makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte.
____________________________________________

Vorig jaar hadden ze onderandere royal class vuurwerk
 

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
<!-- Code generated by Map24.codegenerator --><iframe src="http://www.de.map24.com/source/link2map/v2.0.0/cnt_pick_code.php?linksection=linkfreeroute&lid=d5983f66&ol=nl-nl" width="200" height="275" scrolling="no" frameborder=0></iframe><!-- Code generated by Map24.codegenerator -->
 

hammer time

Registered User
deze show is gewoon een demo show. niet meer als 100kg. vuurwerk word er geschoten. het vuurwerk word geleverd door brave en wichers. en de show word geschoten door wagenvoort.

het lijkt me sterk als deze show echt een uur gaat duren. want probeer een uur maar is vol te krijgen met 100 kg. vuurwerk.
 

looneytunie

Registered User
leek mij ook sterk, maar na opnieuw gelezen te hebben (stukje komt van internet) gezien dat dan alles in gereedheid word gebracht, als dat een half uur duurt heb je alsnog een klein halfuurtje vuurwerk.

100kg is idd niet veel maar om zo ff te gaan kijken( is tog kwartiertje met me scooter (bigg) ) vind ik het de moeite waard!!
 

stef

Member
Nou we zijn weer terug en hebben inclusief de extra finale 30 min staan kijken
Er werden twee merken geschoten te weten: Star collection en Lidu.
De kleine potten hebben ze achterwegen gelaten en zijn van start gegaan met de potten die rond de 200 gram zitten en vervolgens de 500 gram serie.
Ik zelf vond de kleuren van beide merken erg helder.
Toch zijn de knallen net voor de uitwerking van het effect van Lidu harder dan van Star Collection.

In vergelijking tot de andere 500 gram merken vind ik beide merken achterop lopen. dat is eenigsins wel te verklaren als de 500 grams potten rond de 60 euro liggen en andere merken, de 500 grams potten rond de 100 euro liggen.

Over het algemeen wel mooi vuurwerk in prijs kwaliteits verhouding.
zeker een aanrader.
Stef
 

remio

Registered User
ik hoorde dat de lidu en star 500 gr van pro-line zijn ! kan kloppen gezien de uitwerkingen.

erg mooie blokjes gezien waaronder een 8 sh spinner blokkie met palms en crackling die maar 8-10 euri kost!

erg leuk gedaan en heb weer ff genoten(bigg)
 

Wizz

Registered User
Lidu absolute aanrader, crossette king helemaal te gek !!

Jammer alleen van B&W dat alle 500grammers uit de GBV collectie komen, dit verschil in kwaliteit is ook goed te zien.
 
Bovenaan