2 minuten blok [ Kruiterij ]

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tony

Administrator
Medewerker
Dit 2 minuten blok van de kruiterij is zeer goed .
Hij duurt precies 2 minuten een heeft goede verschillende effecten .

Dit is zeker een aanrader onder de flowerbeds.2 minuten blok [ Kruiterij ]

File : Mpeg [zip ]
Groot : 18.4Mb
Duur : 2 minuten

Het vuurwerk wat in dit filmpje te zien is is in Nederland verboden en levensgevaarlijk om af steken en mag alleen gebruikt worden door mensen met de juiste papieren.Kopen,gebruiken en opslaan van dit vuurwerk is geheel op eigen risico. Freakpyromaniacs.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade en/of letsel gemaakt na het zien van dit filmpje.Wij raden iedereen aan om dit vuurwerk niet te kopen en/of af te steken.
 

Zaliotuur

Registered User
Alpeco verkoopt geen Kruiterij blokken voor zover ik weet en deze zeker niet. Misschien ergens in de handel maar zeker niet bij Alpeco ofzo.
 

djara

Registered User
alpeco verkoopt inderdaag geen kruiterij !
ik heb de dummie 2 jaar gelden wel eens bij ertbrand gezien !
mischien dat dat blok daar voor de kvk tijd werd verkocht?? tis inderdaad een vet blok. maar ik denk dat het alleen te krijgen is via handelaren. (indien het nog gemaakt wordt)
 

wooter

Registered User
Ik denk dat het blok nog steeds gemaakt word,ieder jaar hoor ik dat mensen dit blok hebben kunnen bemachtigen. ook dit jaar weer.
 

shooterbomb

Registered User
Je hoort prijzen van €150 tot €250 maar ze zeggen dat je het beste niet meer dan €200 uitgeeft aan dit blok. Maar ja, dat is ieder zijn mening.

Shooterbomb
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Onze Partners

Bovenaan