• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[1999] Hoogvliet

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
[1999] Hoogvliet

Vuurwerk Hoogvliet in 1999 was een apart jaar voor mij,
Want er ging weer wat fout.
Allereerst toen de show begon dachten ze net als bij Santpoort een saluut op de grond te laten knallen , maar dat verliep even anders , het was een shell met kleine thunders der in, en deze knalde op het schietveld en in het publiek, (helaas niet gefilmt) , maar je hoort ons wel daar over praten) En er komt meerdere malen brandende vuurwerkresten in het publiek,

Het vuurwerk werd geschoten door van Westen vuurwerk uit Twello.
Hier zagen wij ook voor het eerst de benzinebom. Dat heeft bij mij wel wat indruk gemaakt, wat ook indruk heeft gemaakt is de Hummer mines en de thunder mines. met 1 woord geweldig .
Maximum kaliber is 10 of 12 inch.


Hoogvliet1999.JPG



 
Laatst bewerkt door een moderator:

bob1

Registered User
Dat was nog eens een échte gouden regen over je heen krijgen. Enne Vinnie..... die "plopper" was een meerslagen......

Dank je wel voor vroeger!

Meer, meer, meer!!!:bigsmile:
 

thunderboy

Registered User
Heerlijkkkkk showtje, even terug naar de goeie oude tijd zeg. Ik kom net uit mn nachtdienst, voor een film als deze blijf ik nog even op, wat een genot om naar te kijken.
 

5pyroman5

Registered User
super showtje! maarja wat er bij 7.00 gebeurt kan eigenlijk ook gewoon niet maarja. Die finale ook wel lijkt wel een vonkenregen maar wel super, zeker als je naar de ''super'' shells kijkt en die benzine bom
 

500gram

Banned
Vooral doorgaan vinnie,die oude show's blijven je een stijve............geven het toestenbord gaat er bijna van op en neer.


Toppie

Groeten,
500gram
 

NLsandman

Registered User
Schitterend, net ff met mijn vader het filmpje gekeken, oude tijden herleven hier:toung:
De kermis vuurwerk hier in enschede ging net zo, 50 meter afstand en 12 inchers.
Ook als het mis ging hoorde je het publiek nog joelen en juichen.
 
P

poziloc

Guest
Ja dat waren de tijden dat men nog niet zo moeilijk deed en accepteerde men nog, dat de vonken over je heen kreeg, je hoorde het publiek er vaak nog om lachen.
 

FR1908

Registered User
Kan me deze show nog erg goed herinneren... en dat je thuiskwam met overal vuurwerkresten en kruit op je gezicht...

Je voelde gewoon al die stukken van die shells op je hoofd terechtkomen! Leuk om dit weer terug te zien... vooral die speciale mines en die benzine bom zijn juweeltjes!:cool:
 

Dennis010

Registered User
hele toffe show, jammer dat dit niet meer kan in nl.
ik vind het ook erg leuk om te zien dat de kwaliteit van de camera's en ook zeer zeker de techniek van het filmen in de afgelopen jaren erg vooruit is gegaan.
keep up the good work guys!
 

Boogieman

Registered User
Die benzinebom hebben ze hier ook jaren terug bij de Eerbeekse kermis gedaan. Schrok me toen rot, niemand die wist wat het was en dachten dat er wat mis ging :p .
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Nostalgie... Kwam die tijd nog maar eens terug! Bedankt voor het delen Vin en Toon bedankt voor de film!
Prachtig om terug te zien. Was op die leeftijd nog niet echt met vuurwerk bezig.
 
Bovenaan