Internationaal Vuurwerk festival Knokke Heist 2019

Moontan

Moderator
Medewerker
Programma:

17-08-2019 Nederland: Dutch Fireworks Professionals BV

19-08-2019 Rusland: Bolshoy Prazdnik

21-08-2019 Italië : Guiliani

23-08-2019 Slovenië : Hamex Fireworks

25-08-2019 Prijsuitreiking + Slotshow HC Pyrotechnics


Bron: facebook
 

Tony

Administrator
Medewerker
DFP is van onze vriend BOB1 en die kunnen wel een mooie show schieten.
Hamex staat bekend om zijn mooie shells. Die andere ken ik eerlijk gezegd ook niet.
 

Michel_G

Zilveren Member
Hamex heeft al eens eerder in Knokke geschoten, maar dat is al wel weer 5 jaar terug:

En bijvoorbeeld in 2015 ook bij Ignis Brunensis (video wel vrijwel zonder vuurwerkgeluid....):

Ik vermoed dat Guiliani eigenlijk Giuliani (Fireworks) moet zijn (staat dan ook fout op FB pagina van Knokke) en in dat geval is het een relatief kleine(?) Pirotecnica, waarvan ik met name weet dat ze veel zelf produceren, maar nog weinig weinig shows van heb gezien.
Ik kwam wel onderstaande film tegen van wat op zich geen verkeerd showtje is:


En dit jaar hebben ze ook in Courchevel geschoten:

Bolshoy Prazdnik is voor mij echt de grote onbekende. Wellicht dat andere liefhebbers het bedrijf al wel kennen, maar mij zegt het niks. Ik heb via hun eigen youtube kanaal wel wat videos gevonden:


Over DFP hoef ik denk ik weinig te zeggen, die zijn onder de meeste forumbezoekers denk ik ondertussen wel bekend!
 

stefantvs

Administrator
Medewerker
bedankt voor je onderzoek michel ;-) Ga ook maar weer eens proberen die kant op te gaan wil DFP daar wel zien (y)
 

tronetti

Registered User
Ik vermoed dat Guiliani eigenlijk Giuliani (Fireworks) moet zijn (staat dan ook fout op FB pagina van Knokke) en in dat geval is het een relatief kleine(?) Pirotecnica, waarvan ik met name weet dat ze veel zelf produceren, maar nog weinig weinig shows van heb gezien.

Giuliani Fireworks van Marco Giuliani is een bedrijf wat voornamelijk produceert, en komt uit Toffia, provincie Rieti ten noordoosten van Rome.
Hun hebben een moderne fabriek die voldoet aan de laatste maatstaven. Hun producten zijn van goede kwaliteit, zowel single-effect als multibreak.
Heb een aantal shows van hun gezien, maar niet echt mijn ding.
Ik ga wel proberen de show mee te pakken.
 

bridge

Bronzen Member
Toch al weer paar jaar terug dat ik in Knokke ben geweest, maar dat DFP komt vind ik echt gaaf. Ik ga daar bij willen zijn. Ik wens ze nu al veel succes met de voorbereiding. Zullen vast ook wat jongens van dit forum betrokken zijn bij de opbouw.
 

bridge

Bronzen Member
Gister een extreem rustige show gezien. Wat vlak allemaal met zeer vlakke muziek. Erg veel nadruk op single shots en kleine mines.

wel een paar hele mooie bommen, maar dat raakte te veel op de achtergrond door de singles en volgens mij her en der zelfs consupotjes. eigenlijk sta je ook te dichtbij hier op die lokatie. daardoor zijn de singles wel heel erg prominent.

Had er wss te veel van verwacht.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Foto geleend van Roy via Facebook. Ik ben heel benieuwd naar de film van de show en hoe ze het gedaan hebben.
 

shinji

Moderator
Medewerker
Dat was een degelijke pyromusical van het DFP team. Top vind ik de variatie in het schieten van de juiste producten bij de muziek. De bommen zagen er ook allemaal goed uit. Blokken schieten ter ondersteuning heb ik geen problemen mee, al blijft t lastig om de timing dan strak te houden. Als liefhebber van pyromusicals vind ik het belangrijk dat er ook een paar 'WOW'momenten in de show verwerkt zitten, deze mistte ik helaas, maar dat heeft ook te maken met de soundtrack, die naar mijn bescheiden mening vrij eentonig was.
 

RoYvette

FPM Filmer
We zullen zsm foto's van de opbouw plaatsen, maar eerst even bijkomen want dat is f nodig :sleep:Het was een geweldige ervaring om mee te maken!!. Alles was perfect geregeld, we zijn absoluut niets tekort gekomen. Een goede voorbereiding is t halve werk en dat was nu ook zeker weer t geval.
 
Bovenaan