JazzFire23 Video & Sfeertopic

JazzFire23

Member
Beste liefhebbers.

Dit is mijn eerste post en tevens topic hier, dus een kleine introductie is wel op zijn plaats.

Ik ben al een aantal jaar helemaal gek van vuurwerk, en alles daar omheen. Ook al een paar jaar actief bij de buren op vwc, maar merk toch wel dat, met name voor buitenlandse shows, hier toch wel veel info te behalen valt. Dus vandaar dat ik hier nu ook een account heb aangemaakt. Voor de geïnteresseerden mijn naam op vwc is: "Beastmode" (vraag niet waarom ik voor die naam heb gekozen)...

Ook heb ik sinds afgelopen jaar zelf straatfilmpjes gemaakt, tijdens de jaarwisseling. Dus die wil ik de komende tijd graag met jullie delen. Ik zag dat in de product topics er al een aantal stonden van mij hier op het forum. Maar ik heb er gelukkig nog wel wat. ;)

Alvast veel kijkplezier gewenst!
 
Laatst bewerkt:

JazzFire23

Member
Straatfilmpje van de Malibu Magnet van Rubro.
Best een leuke cake. Ik kreeg hem als vervanger voor een andere budget cake van Rubro, maar vond deze eigenlijk nog veel beter. Stevige boeketten voor 'slechts' 180 gram kruit. De cake voelde dan ook heel licht aan, dus zet hem wel goed vast. Dat goud is trouwens ook echt heel fraai in de straat. Aanradertje dus. ;)

 

JazzFire23

Member
Nog maar eens een straatfilmpje dan, Crack Attack van China Red:


Hele fijne crackling waaier, met een perfect tempo. Kan qua grote en breedte misschien niet tippen aan die van Zena, of de oude New Moon, maar het tempo plus de zeer harde en agressieve crackling maken een hoop goed. Deze stak ik als laatste af ergens rond 01.30 uur. Ideale cake om oud en nieuw mee af te sluiten, al zeg ik het zelf. :)
 

pyroknallie

Registered User
Heerlijke sfeer beelden,en de tot nu geposte films zijn stuk voor stuk top producten,ga dit jaar Der Hammer ook per 4 schieten wel 2 per post,we gaan het beleven.
 

pyroknallie

Registered User
4x Der Hammer aan een stuk ditmaal:



Ik vind het echt een sterke cake. Toffe kleurtjes, grappige blauwe mine en een snel tempo. En niet te vergeten, een verkooprijs van minder dan €16! Vandaar dat ik besloot er een 100 shots boxje van te maken. En dat is uitstekend bevallen. :cool:
Heerlijk wat een toppers dit.
 
Bovenaan