hunxe (de )

Schuim

Moderator
Medewerker
Heuj! Een avondje vuurwerk om de hoek!
Echter had ik er dus nog nooit van gehoord dat er een avondvullend vuurwerkprogramma werd geschoten in Hünxe. Maar de naam kwam me wel ergens bekend van voor.
En na wat rond zoeken en het doorlezen van een topic op Feuerwerk-Forum.de blijkt. Dit evenement werd eerder in Pinneberg (boven Hamburg) geschoten, en daar had ik al wel eerder wat beeldmateriaal van voorbij zien komen waarbij ik je bij deze gelijk wil aanraden om niet in het promo filmpje te trappen, anders valt het de meeste net zo tegen als dat Böhmte vorig jaar deed. :ROFLMAO:



Filmpjes:

Team Denemarken:


Classic Arts:


Star Stream:


Glorious Mines


Alpen-Armageddon


Het zijn dus allemaal kleine korte showtjes van ongeveer 5 minuten die door 2 of misschien 3 bedrijven worden geschoten.
Alles op muziek, en met een krap budget.


De linkjes op die website van hun voor tickets verwijzen naar de kaartjes voor de 2018 editie.

Wat krijg je verder nog?

- Een vliegshow
- Springkussen
- Minifestival/Tuinfeest met live muziek
- Eetstands en drinken
 
Laatst bewerkt:

stefantvs

Administrator
Medewerker
Thanks voor je post ! ben toch wel benieuwd naar wat de tickets gaan kosten enzo. denk als de zon schijnt dat je een heerlijke dag daar hebt :D paar showtjes en muziek. altijd goed (y)
 

Sweet Laker

Registered User
Verbazend dat het filmpje van glorious mines nog online staat. Met een swastika als begin had ik verwacht dat links hem allang had laten blokkeren of You-Rcensored-Tube uit zichzelf. :p

Zonder gekkigheid; ik vind het wel een mooie serie shows.
 

Schuim

Moderator
Medewerker
:ROFLMAO: Nouja, een gegarandeerd inkomen tegenover een risico, ik snap de keuze, maar niet na een bekendmaking.

Ik vind het sowieso wat vreemd als een bestaand evenement zonder al te veel kennisgeving ineens van de eene kant naar de andere kant van het land verhuist.
Ben benieuwd of er meer info uit komt.
 
Bovenaan