Zena Trophy 2019 - Hotel

Tony

Administrator
Medewerker
Zojuist verscheen er een bericht op Facebook betreffende de optie om een overnachting te boeken op Wunderland in Kalkar (naast het Zena Trophy evenementen terrein)

Voor meer info: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/...nUDQimQ0zI_O9hcAAEz92n-cm3Li53EPGVWzYcPp0hOV0

51842289_2088460497915623_436866438213402624_n.png
 

gizmo75

Registered User
Zena Trophy zelf is maar 1 dag toch waarom zou je dan 2 nachten willen ?

Omdat sommigen het jammer vinden dat als ze er toch zijn het volledige avond-deel missen omdat ze dan op het Trophy-terrein zijn. Ga je 2 nachten dan kun je vrijdagmiddag, -avond en -nacht volop genieten van het park/restaurant/kroeg, zaterdagochtend ff ontbijten en lunchen, zaterdagmiddag en -avond naar de Trophy en zondagochtend na het ontbijt weer naar huis. Vooral als je met meerderen en/of met kids bent dan is 2 nachten zeker ook een optie.
 

Pindo89

Member
Zijn jullie allemaal wel eens geweest ? Ik zelf ben nog niet geweest, maar het lijkt me wel tof om een keer mee te maken, hoor ook dat je leuke vuurwerk deals kan krijgen.
 

Sweet Laker

Registered User
Ik vond de prijzen altijd erg duur en heb mij nooit hoeven verdiepen in het aanbod verder omdat ik al andere hotels had geboekt.

Als ik nu zo de voorwaarden lees, nog steeds niet goedkoop maar wat je ervoor krijgt. Chapeau.

Hopelijk dit jaar weer van de partie.
 

Sweet Laker

Registered User
Een aanrader om 2 nachten te gaan is het sowieso. Ik ben twee jaar terug met mijn toenmalige vriendin en kleine geweest. Overdag zijn wij in de buurt naar een buurtschap geweest met een kasteel plus uitkijk toren. En na de middagslaap van de kleine zijn we op ons gemakkie naar de Trophy gereden en hebben de hele avond genoten. De laatste show vanaf de parkeerplaats gezien om voor de drukte weer weg te kunnen zijn. (voor de kleine, gelukkig was die gewent om laat naar bed te gaan : )

En de dag erna zijn we in de buurt naar een museum van een Romeins fort geweest. Lekker relaxed in het zonnetje, bakkie thee / koffie en een happie. Kind lekker spelen, was ook een mooie en grote (water)speeltuin. En nadat die afgepeigerd was met een slapend en voldaan kind op de achterbank op het gemakkie weer naar huis.

Die drie dagen zijn zo vol. En met het arrangement zoals deze dan hoef je niet eens na te denken wat ge kan doen. Al weet ik niet of Kalkar voor alle leeftijden geschikt is? Het (onbeperkt?) eten en drinken plus maaltijden compenseert waarschijnlijk genoeg ;)
 

TheChain

Registered User
Heb deze al twee weken geleden geboekt voor 1 nacht. 99 Euro, daarbij heb je gratis eten en drinken zoveel je wilt (niet op Zena terrein natuurlijk). Vorig jaar ook gedaan en het is me prima bevallen. Met 2 minuutjes weer in je hotelkamer.
 
Bovenaan