Hypnose

FPM ProductBOT

Registered User
1580_VUURWERKMANIA_hypnose_groot.gif


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Hypnose[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]VuurwerkMania[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]Geisha Xtra Powercakes[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]1580[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 9[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td]300 gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 30/09/2014[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database link











In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 

SQUEAK!

Registered User
Wat een lekker venijnig dingetje was dit zeg! Crackling tails die er in een bloedtempo uitgegooid werden. Ik vond het een toppertje voor het geld.


[video=vimeo;115827014]http://vimeo.com/115827014[/video]
 
Laatst bewerkt:

Koetje

Registered User
Deze meegenomen in de freakactie om eens te testen. Niet heel erg onder de indruk eerlijk gezegd. Crackling tails zijn niet slecht maar tempo was niet echt evenwichtig en daardoor was deze uit de kluiten gewassen kaars (zitten 6 of 7 dunne buisjes in) niet spectaculair.
 

adgertic

Registered User
Was niet heel spectaculair maar in veelvoud ging het best goed.... persoonlijk vind ik de bazooka van rubro een stuk beter maar gezien het verschil in formaat, kruitgewicht en algehele stevigheid is dat ook niet gek.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan