WINKEL Rijswijk: De Rijswijkse Vuurwerkhal

Moontan

Moderator
Medewerker
Beste Vuurwerkliefhebbers,

Onze vuurwerkdemo was een groot succes. Mede doordat wij deze keer op het grote veld stonden en daar lekker de ruimte hadden. Wij hebben zeer veel positieve reacties mogen ontvangen over de show, finale en de geschoten artikelen.

Ondanks de verwarring over de aanvang was er zeer veel publiek aanwezig en mede door het lekkere weer was de ruim 1.5 uur durende show goed vol te houden.

Wij hebben voor de mensen die alles nog een keer willen bekijken alles op video en op vele foto’s welke op onze site zijn te bewonderen. Wilt u zelf kijken hoe een artikel er in het echt uit ziet kom dan naar onze showroom.

Volgend jaar vieren wij ons 25 jarig bestaan als Rijswijkse Vuurwerkhal en zijn nu al iets moois aan het bedenken om het groots te vieren. Wij zien u graag terug in onze showroom en anders weer bij onze volgende demo.

Graag wil ik de volledige Vuurwerkhalcrew bedanken die maanden voorafgaand van de show met het hele schietplan, muziek en alle bijzaken zijn bezig geweest. Ook wil ik HPSV (afd. voetbal) bedanken voor het beschikbaar stellen van het terrein wat achteraf van hogerhand werd teruggefloten.

Frits
 

wit1704

Registered User
Vandaag wat klein spul in de losse verkoop gehaald.
het vuurwerk voor uitwerking.
Er lagen ook kortingsbonnen voor de MAC in Rijswijk.
Genoeg parkeerplaasten. GEWELDIG.
Alles echt goed geregeld daar. Ook genoeg winkel personeel die je kan helpen een keuze te maken.
Zal alleen wel aardig zijn als ze wat filmpies lieten zien wat de uitwerking is.
 

adgertic

Registered User
Ik had via kartonvoordeel een behoorlijke zooi....
Stond ik de 29e om 00:05 binnen. En jawel, binnen een kwartier had ik mijn bestellingen (4 stuks in totaal). Snel gecontroleerd en samen met 1 van de medewerkers naar buiten en hopsakee de auto in. Voor half 1 draaide ik de snelweg alweer op. TOP!
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Cursus ‘Veilig omgaan met vuurwerk’ bij Rijswijkse Vuurwerkhal

Op zaterdag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur houdt de Rijswijkse Vuurwerkhal een Open Dag. Zij openen dan weer de deuren voor alle vuurwerkliefhebbers, jong en oud.

Wat kan je doen tijdens de open dag? Voor iedere liefhebber hebben wij een rondleiding door de bunkers. Zo kan je een kijkje bij de grootste vuurwerkwinkel van Zuid-Holland. Tijdens de open dag is er de ruimte voor vragen over alles wat met vuurwerk te maken heeft.

Voor de jongere vuurwerkliefhebber is er ook een cursus ‘veilig omgaan met vuurwerk’ met als beloning een diploma ‘veilig omgaan met vuurwerk’

https://rijswijksdagblad.nl/cursus-veilig-omgaan-vuurwerk-rijswijkse-vuurwerkhal/
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Ik zie een slof kanonslagen staan voor €5,50. Een of andere bazooka knaller 24 stuks voor 4,50 en gigantic thunders 40 stuks voor €6,50. Dat zijn nog eens flinke prijzen voor een paar Nederlandse knallers.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik zie een slof kanonslagen staan voor €5,50. Een of andere bazooka knaller 24 stuks voor 4,50 en gigantic thunders 40 stuks voor €6,50. Dat zijn nog eens flinke prijzen voor een paar Nederlandse knallers.

Die zijn inderdaad flink aan de prijs.
 
Bovenaan