Wordt IJburg als eerste vuurwerkvrij (STEMMEN!!)

ifeelfine

Registered User
tja Amsterdam Utrecht Nijmegen Wageningen echte studentensteden die op GL stemmen dan vraag je er zelf om helaas enige rede is om te verkassen tijdens O&E advies ga vooral richting oosten daar zijn we nog wel welkom (behalve in Nijmegen dan)
 

Schuim

Moderator
Medewerker
Nog effe en er zijn meer stemmen dan woningen in die wijk

Ik denk met 20k inwoners en 1801 stemmen op dit moment kunnen ze nog even.
Deze poll is overigens stuurbaar, er word met enkel een cookie gewerkt.

Ik denk dat als de wijk een beetje in beweging komt dat het antwoord alleen maar harder naar, wij willen gewoon stoken, uitwijkt.
Er zijn daar zoals door @Pyrodolfo gemeld echt een heleboel plekken waar flink gestookt word, kun je tot 2 weken later nog goed zien daar ^^ Dus mijn gevoel gaat er erg naar uit dat dit idee stand.
Wel even goed de site in de gaten houden, want reken er maar op dat meerdere wijken en deelgemeentes deze poll krijgen komende tijd. En dat is niet omdat daar toevallig iemand van GroenLinks woont.
 

Schuim

Moderator
Medewerker
Och! Het is half 10 geweest, de ambtenaar heeft zn bak koffie op en is aan het werk gegaan. De site is inderdaad uit de lucht gehaald.
 

Koetje

Registered User
Reactie op mijn mail binnen: "We hebben de poll weggehaald, omdat we gezien hebben dat er al 1800 stemmen waren, die kwamen van 500 bezoekers. Om de stemming eerlijk te laten verlopen en de stemming voor de IJburgers te houden voor wie het bedoeld is, gaan we een andere manier verzinnen waarop we de mensen kunnen bereiken voor wie de poll bedoeld is. "

Maw: Dat wij zelf de boel belazeren (vuurwerkmeldpunt engnek Bonte) is geen probleem maar andersom kan natuurlijk niet.

Deze partij gaat niet rusten voor er een algeheel verbod is.
 

rodepo

Registered User
Ja en nu? Gaan ze nu een poll houden alleen onder gl leden of gaan ze alle 25000 inwoners benaderen. Ik heb weinig vertrouwen in een eerlijk verloop.
 

Pyrodolfo

Registered User
We zijn natuurlijk al weer druk bezig erachter te komen wat de volgende poll zal zijn. En idd wat ik hier al eerder las zouden ze dat alleen aan groenlinksers gaan vragen. Hoe gaan ze dit doen??
 

AWG

Registered User
Wel knap dat mensen zo snel door hadden dat die poll te belazeren is ^^

niks knaps aan, takes one to know one.. van hetzelfde hout gesneden ... zo de waard is vertrouwd ie zijn gasten..pot verwijt de ketel.. etc etc

het ging gewoon niet als een leien dakje...spijkers op laag water zoeken.. was dus niet erg moeilijk voor ze.
groenslinks is door en door verrotte boom

en aan de vruchten herken je die boom..
 
Bovenaan