Archief Lucht geweld

FPM ProductBOT

Registered User
Marijn_lucht_geweld_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Lucht geweld[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Witte Tenten verhuur[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Marijn vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]033[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 39,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]38 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]De naam zegt het al! Deze vuurpijlen gaan met een noodgang kaarsrecht de lucht in.In iedere pijl zit een knal kruit verwerkt wat voor de harde knal zorgt.
1:Rood glitter
2:Groen glitter
3:Wit glitter
4:Groene sterren
5:Witte sterren
6:Gele sterren[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

bjorn2202

Registered User
Dit zijn zeer goede pijlen ik heb ze gehad een mooie knal en boeket!!
wel had er 1 tje geen stijg kruid deze bleef dus op de grond maar voor de rest prima pijlen. ook heb ik donder en bliksem gehad deze zijn van de zelfde kwaliteit alleen goed koper.
 

PyroGuy

Registered User
Enige jaren terug heb ik de Donder en Bliksem pijlen gehad. Kwaliteit van de hoogste plank.
Luchtgeweld schijnt íets minder te zijn, maar aangezien D&B voor mij niet meer verkrijgbaar waren ben ik hier ook blij mee.
 

PyroGuy

Registered User
Mooie en vooral aparte effecten, maar door de hoogte toch net iets minder dan het Donder en Bliksem pakket.

 

PyroGuy

Registered User
Wat gebeurt er bij 0.43 minuut Johan? Klapt er een pijl op de grond uit elkaar?

Dat vroeg ik me ook af eigenlijk. Ik liep net weg, dus ik stond gelukkig met mijn rug naar de pijl toe. Volgens mij sloeg het vuur direct door naar de effectlading, nog voor de pijl de kans kreeg om op te stijgen. Het stokje stond in ieder geval nog in de buis. De pijlen leken zo op het gezicht niks te mankeren, geen losse koppen of kapotte 'motors'... Maarja, schijn kan bedriegen!

Zo zie je maar weer, aansteken en direct afstand nemen.
 
Bovenaan