Vicari

FPM ProductBOT

Registered User
5235_Breeschoten_Monaco_Line_Vicari_new_2011_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Vicari[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Monaco Collectie[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5235[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 42,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]4/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]45[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Gouden Blink mines met schitterende gouden boeketten, overgaan in groene en rode strobe sterren.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Toch best een leuk ding als je de wind even wegdenkt. (mmm word moeilijk) Maar zo te zien best leuke/grote effecten met behoorlijke mine's erbij.
 

DSey

Registered User
Lijkt erg veel op de Treasure Island van Bonfire. Die schiet identieke mines + boeketten + rode blinkers in ieder schot. Hier zijn ze opgedeeld naar losse mines en losse boeketten + blinkers.
 

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
leuke cake die zo'n 50 secondes duurt
leuke afwisseling tussen de mines en gouden boeketten.

 

PyroGuy

Registered User
Doet een beetje denken aan Perfect Harmony van Royal, maar dan een wat hoger tempo en vooral een hardere burst. Echt een mooie cake, vooral de kracht waarmee hij zijn mines er uit spuwt.

 
Laatst bewerkt:

Moontan

Moderator
Medewerker
Film demo 2012

Gepubliceerd op 17 okt 2012 door tuinsuper
Vicari 45 schots cakebox met GROTE MINES en grote diadem effecten met rode en groene strobes.
Deze multishot start met een salvo van grote mines die de hele omgeving verlichten. Vervolgens worden de mines afgewisseld met diverse salvo's van gouden staarten met effecten van groene en rode strobes.

 
Bovenaan