• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Pro Line] Best of 7 Rows 500gram

Tony

Administrator
Medewerker
The best of 7 rows is een 49 schots cake met diverse effecten die 7 x 7 schots tegelijk schiet. Deze cake kost €55,- en is gevuld met 500gram kruit. Helaas staat de cake naar de voor ons verkeerde kant toe en daarom zie je niet dat er fan shape geschoten is.


5270-%20Best%20of%20Seven%20Rows.jpg


Best of 7 Rows by Pro Line
File: wmv
Size: 5.4Mb
Duration: 33 Seconden
 

Patrick

Registered User
Re: [Pro Line] Best of 7 Rows

Ik moet zeggen dat ik de kleurcombinaties van deze pot erg mooi vind. Zie je niet zo vaak (zeker niet bij proline).
 

Pieter

Registered User
Niets mee mis, iets dergelijks heb ik niet gezien bij overige 500grams cakes trouwens. Gewoon leuk effect. Ik hou wel van cakes die zo snel de lucht in gaan.
 

clarity

Registered User
Ook weer leuk, jammer inderdaad dat je de fanshape niet kunt zien,
maar de effecten zien er netjes gevarieerd uit.
 

Firespree

Registered User
Echt een supertempo waardoor die lekker heftig overkomt...
Daarnaast zou ik bijna aanraden hem zo neer te zetten aangezien het zo heel wat intenser is maja ik weet niet hoe het er in fanshape uitgezien zou hebben... Erg goed!!
(radar)
 

Sparkey

Registered User
persoonlijk denk ik dat dit (in vergelijking met de andere >200gr artikelen) een topper gaat worden.

Heb hem nu in het echt gezien en begrijp meteen wat Tony een paar weken geleden bedoelde met de verbazingwekkende verbeteringen van het vuurwerk van nu. Deze waaiercake is simpelweg niet meer te onderscheiden van professioneel vuurwerk!

Wel voorzie ik wat probleempjes bij het afsteken, zonder dat deze cake wordt vastgemaakt of geklemd, omdat de cake zich net zo gedraagt als prof vuurwerk en meer de neiging heeft om te gaan dansen...

VASTZETTEN dus!!!!!!
 

kingmokum

Banned
En laat me raden, daar mochten jullie niet staan? Ik vind het effe wel magertjes als dit vanaf de zijkant is gefilmd! Maarja, dat is nu eenmaal bekend van proline....

groeten
 

Tony

Administrator
Medewerker
En laat me raden, daar mochten jullie niet staan? Ik vind het effe wel magertjes als dit vanaf de zijkant is gefilmd! Maarja, dat is nu eenmaal bekend van proline....

groeten

Nogmaals heeft niks met pro line zelf te maken. Hun DVD gaat gewoon voor en dat is niet meer dan normaal. Wij krijgen de goede beelden als het goed is ook gewoon aangeleverd.
 

GMP82

Zilveren Member
Het lijkt nu net de grotere broer van de thunder salvo ;)
Ziet er best gaaf uit zo van de zijkant, mooie effecten...
 

Aftershock_1

Registered User
Ondanks dat je hem van de "verkeerde" kant ziet, is het zeker dat ie ook op mijn lijst komt. Mooiie heldere kleuren en dan ook nog in fan.... Toppie
 
P

poziloc

Guest
Deze pot wordt wel in waaier afgestoken, alleen stonden wij aan de verkeerde kant te filmen
 
Bovenaan